'Kıral'ın kızları konuştu

GİRİŞ TARİHİ:  07.10.2011, 11:26 GÜNCELLEME TARİHİ:  07 Ekim 2011 Cuma, 11:27

'Alemin Kıralı' dizisinde Şafak Sezer'in canlandırdığı 'Aslan Kıral' karakterinin kızlarını oynayan üç genç oyuncu, böyle bir dizide rol almaktan dolayı çok mutlu

ELVİN LEVİNLER (AYBEN)
Ben 23 yaşındayım, bu sene Koç Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden mezun oldum. Mezun olduktan sonra oyunculuktaki yeteneğimi kamera önüne taşımak istedim.
Dizide 'Aslan Kıral'ın kızı olmak çok eğlenceli... 'Ayben' alışverişi ve gezmeyi çok seven, babasının izni olmayacağını bile bile annesini tatlı sözlerle ikna edebilen bir kız.
Şafak Sezer, Oya Başar ve Evrim Akın gibi büyük isimlerle çalışmak benim için bir fırsat. Yolun daha çok başındayken onlarla çalışmak gurur veriyor.
Hayalim; oyunculuğa devam ederken içeriğini hazırlayıp sunacağım bir programımın olması...

BİRSU DEMİR (OBEN)
12 yaşındayım, ilköğretim 7'nci sınıfa gidiyorum. Oyunculukla ilgili eğitimim ise Sadri Alışık Kültür Merkezi Yaratıcı Drama - Oyunculuk Eğitimi.
Bir Demet Tiyatro'da Demet Akbağ'ın kızı, sinema filmi 'O... Çocukları'nda 'Suellen' ve son olarak ise 'Türkan' dizisinde 'Berfin' rolündeydim. Oyunculuğa ilkokul öğretmenimin isteğiyle başladım. Çok mutluyum.
'Aslan Kıral'ın kızı olmak zor değil. Çünkü ben gerçekten de babama düşkünüm. Benim için sorun yok!
Oyuncu olup olmayacağıma henüz karar vermedim. Belki üniversitede başka bir meslek seçeceğim ama oyunculuk benim için hep sürecek. Beni izlemeye devam edin.

YAĞMUR ÜN (AHSEN)
16 yaşındayım. Lisede okuyorum. Bu projede değerli insanlar olduğu için çalışmak istedim.
'Aslan Kıral'ın kızı olmak bazen zor, bazen kolay. Bu dizide oynamak çok eğlenceli.
Dizimizle ilgili çok güzel yorumlar alıyorum. Çevremdekilerin yorumunu duydukça iyi bir iş çıkardığımı düşünüyorum.
İleride oyuncu olup olmayacağımı zaman gösterecek. Fakat karşıma iyi projeler çıktıkça oynamak isterim.
CANLI YAYIN