Baştan 'son'a heyecan

GİRİŞ TARİHİ:  03.01.2012, 09:57 GÜNCELLEME TARİHİ:  03 Ocak 2012 Salı, 09:58

atv'de pazartesi gecesi başlayacak dizi film "Son"un Şanlurfa'da çekilen bölümleri için Uğur Polat çok tehlikeli sahnelerde rol aldı

atv ekranlarında 9 Ocak Pazartesi akşamı izleyiciyle buluşacak "Son" dizisi için geri sayım başladı. Yönetmenliğini Uluç Bayraktar'ın yaptığı, Engin Altan Düzyatan, Berrak Tüzünataç, Nehir Erdoğan, Yiğit Özşener, Erkan Can ve Uğur Polat'ın başrollerinde yer aldığı dizi sondan başa ilerleyecek ve 30 yıllık hikâye ilginç bir finalle son bulacak.

ŞANLIURFA İRAN OLDU
Çekimleri tüm hızıyla devam eden dizide aksiyon sahneleri de izleyiciyi ekran başına kilitleyecek. Dizide tecrübeli ve korkusuz bir özel harekâtçıyı oynayan Uğur Polat, birçok düğümü çözmeye çalışacak. 30'lu yaşların sonunda olan Kudret adında eski bir özel tim mensubunu canlandıran Uğur Polat'ın korku dolu aksiyon sahneleri dikkat çekecek. 2000'li yılların başlarında İran'da özel görevlerde bulunmuş; Halil (Engin Altan Düzyatan) ve Selim'in (Yiğit Özşener) çocukluk arkadaşı olan Kudret, izleyicilere keyifli anlar yaşatacak. Kudret'in İran'da bulunduğu dönemde geçen sahneler için geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa'da set kuruldu. Şehre hareket getiren bu çekimlerde Urfa halkı da seferber oldu. Zorlu sahneler için şehirde dev bir platform yapıldı. Yoğun tempolu aksiyon sahnelerinin çekiminde kurulan telesiyej için şehirdeki iş makinelerinden faydalanıldı.
CANLI YAYIN