PAZARTESİ SENDROMUNA “SON”!

GİRİŞ TARİHİ:  10.01.2012, 12:18 GÜNCELLEME TARİHİ:  10 Ocak 2012 Salı, 12:20

Önce bir son dakika haberi geldi ekrana… İzleyici habere kilitlendi. Sonra internet ortamında yayılan bir soru karıştırdı kafaları; “En yakınınızın başka bir hayatı olabilir mi?”…

Önce bir son dakika haberi geldi ekrana… İzleyici habere kilitlendi. Sonra internet ortamında yayılan bir soru karıştırdı kafaları; "En yakınınızın başka bir hayatı olabilir mi?"… Gazetelere baktığında, tuhaf bir bulmaca çözmeye çalıştı okur. Aslında tüm bunlar bir dizi tanıtımı içindi. Ve beklenen Son geldi.

SON, dün akşam itibariyle izleyicisi ile buluştu, Pazartesi günlerinin yeni fenomeni oldu. Farklı türleri içinde barındıran senaryosu, müzikleri ve güçlü oyuncu kadrosuyla televizyon eleştirmenlerinden, izleyicilerden ve ünlülerden tam not aldı. Sosyal medyada hakkında yapılan olumlu yorumlarla da gündemde üst sıralara yerleşti.

İzleyici detayları hiç kaçırmadı ve sosyal medyada görüşlerini paylaştı; "..dizinin sonunda havaalani gorüntülerine bakarken Aylin, tam monitörün altında 25 sayısı gözüküyor. Güzel olmuş o detay :)…"

Şimdi Son'un ikinci bölümü için Pazartesi günü iple çekiliyor…
CANLI YAYIN