“Buradan iyi bir şey çıkacağını görmemek safdillik olur.”

GİRİŞ TARİHİ:  30.01.2012, 14:10 GÜNCELLEME TARİHİ:  30 Ocak 2012 Pazartesi, 14:10

SON isimli dizide eski bir özel harekatçıyı canlandıran usta oyuncu Uğur Polat, Sabah Gazetesi’nin Pazar ekine verdiği röportajda, bu projede rol almayı neden tercih ettiği konusunda açıklamalarda bulundu.

SON isimli dizide eski bir özel harekatçıyı canlandıran usta oyuncu Uğur Polat, Sabah Gazetesi'nin Pazar ekine verdiği röportajda, bu projede rol almayı neden tercih ettiği konusunda açıklamalarda bulundu.

Diziyi ortaya çıkaran ekibe güvendiğini belirten Uğur Polat, "Berkun Oya, kalemi çok güçlü olan bir oyuncu, bir yönetmen ve yazar aynı zamanda. 25 bölümle sınırlı olması çok büyük bir avantaj. Yapım şirketi, çok iyi işlere imza atan bir şirket. Buradan iyi bir şey çıkacağını görmemek safdillik olur. Berkun'un senaryoyu yazması benim için önemliydi. Dizide eski bir özel harekatçıyı oynuyorum, adı Kudret. Biraz kontrol dışına çıkmış. Çok temiz değil, geçmişindeki dostluklarına çok bağlı. Erkan Can'ın canlandırdığı Ali ile çok iyi dost." dedi.

Polat, "Dizinin gidişatına dair gerçekten hiçbir şey bilmiyor musunuz?" sorusuna ise şöyle cevap verdi: "Bir şeyler biliyoruz. En azından bazı karakterlerin çok çok eskilerden beri arkadaş olduklarını biliyoruz. Sadece finali bilmiyoruz. Geçmişimizi biliyoruz, ama gelecekte nasıl konuşlanacağız işte onu bilmiyoruz. Birbirimizle nasıl bir yerde buluşacağız, bilmiyoruz."
CANLI YAYIN