Ramiz Dayı’nın Karısı UÇURUM'da…

GİRİŞ TARİHİ:  30.01.2012, 10:07 GÜNCELLEME TARİHİ:  31 Ocak 2012 Salı, 09:50

Ezel’de Ramiz Dayı’nın Karısı Selma Hünel’in Gençliğini Oynayan Zeynep Köse atv’nin Yeni Dizisi Uçurum’da Rus Hayat Kadınını Oynayacak…

Ezel'de Ramiz Dayı'nın Karısı Selma Hünel'in Gençliğini Oynayan Zeynep Köse atv'nin Yeni Dizisi Uçurum'da Rus Hayat Kadınını Oynayacak…

Ezel dizisinde Ramiz Dayı'nın eşi Selma Hünel'in gençliğini oynayan 1985 doğumlu, İ.Ü Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunu Zeynep Köse, bu kez çok farklı bir rolle izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. atv'nin adından sıkça söz ettirecek ve Şubat ayından itibaren ekranlara gelecek olan yeni dizi Uçurum'un kadrosunda yer alan Zeynep Köse, Mika isminde rus bir hayat kadınını oynayacak.

Daha önce Ezel'de birlikte çalıştıkları Cem Karcı ve başarılı senarist Kerem Deren'le tekrar bir araya gelmekten dolayı mutlu olduğunu söyleyen Köse "Daha önce Ezel'deki bütün dönem bölümlerini Cem'le birlikte çektik ondan dolayı kendisiyle bir tanışıklığımız var. Bu işe başlarken benimde bu projenin içinde olmamı istemiş. Tabi birde senaryoyu kalemine çok güvendiğim Kerem Deren'de yazınca bu işin içinde yer almak kaçınılmaz oldu. Ben Uçurum'un çok özel bir seyircisinin olacağını düşünüyorum çünkü şu an var olan bütün işlerden çok farklı bir yerde duruyor" diyor.

Dizideki rolü için Rus hayat kadınlarının tavırlarını, konuşmalarını ve davranışlarını gözlemlediğini belirten Zeynep Köse "Mika 21 yaşında ve dört yıldır Türkiye'de yaşayan bir hayat kadını. Diğer kızlarla birlikte koğuşta, kendi cümlelerinin olmadığı ve kendi sözlerini söyleyemedikleri bir dünyanın içinde yaşıyorlar. Ne denirse ona itaat etmekle yükümlüler, mutsuz bir hayatları var. Hayat kadınlığı insanın günlük hayatında da çok karşısına çıkıp gözlem yapabileceği bir meslek değil, o yüzdende genel olarak Rus kadınlarını gözlemledim, nasıl konuşurlar, nasıl davranırlar, tavırları nedir bunlar zaten benim için çok belirleyici şeylerdi, o benim rolüme büyük bir katkı sağladı" açıklamasını yapıyor.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

CANLI YAYIN