Eva kardeşine kavuştu…

GİRİŞ TARİHİ:  08.03.2012, 10:07 GÜNCELLEME TARİHİ:  08 Mart 2012 Perşembe, 10:08

Lavinia Longhi İtalya’dan Kendisini Ziyarete Gelen Kardeşi ve Kuzeniyle Özlem Giderdi…

atv ekranlarında ilgiyle izlenen Uçurum dizisinde kardeşi Felicia'yı düştüğü fuhuş tuzağından kurtarmak için amansız bir mücadeleye giren Eva (Lavinia Longhi), sonunda kardeşine kavuştu. Ama bu kişi sanılanın aksine Felicia değil, Lavinia Longhi'nin üç aydır görüşemediği İtalya'dan kendisini ziyarete gelen gerçek ablası Daniela Longhi'ydi.
Dizinin çekimleri sırasında da kendisini yalnız bırakmayan, ablası Daniela ve kuzeni Marco ile özlem gideren İtalyan oyuncu "Daha önce de annem ve babam beni ziyarete gelmişlerdi, şimdi de ablam ve kuzenim geldi. O yüzden çok mutluyum. Dizide bir türlü kardeşime kavuşamadım ama üç aylık bir aradan sonra nihayet ablamla bir araya gelebildik" dedi
Ablasının ve kuzeninin Türkiye'ye ilk defa geldiğini söyleyen Longhi "Beş gündür birlikte vakit geçiriyoruz. Çekimler nedeniyle çok fazla birlikte olma şansımız olmadı ama onlara burada bulundukları süre içerisinde ben rehberlik yaptım. Onları Sultanahmet'e, Ayasofya'ya, Boğaz'a, Cihangir'e ve Galata Kulesi'ne götürdüm. Burayı çok sevdiler, ilk fırsatta yine gelecekler. Ayrıca diziyi İtalya'da internetten izlemişler ve çok beğenmişler" açıklamasını yaptı.
CANLI YAYIN