atv, ANTALYA TV ÖDÜLLERİNDEN BEŞ ÖDÜLLE DÖNDÜ

GİRİŞ TARİHİ:  24.04.2012, 11:17 GÜNCELLEME TARİHİ:  26 Nisan 2012 Perşembe, 14:24

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Antalya Televizyon Ödülleri” Antalya Mardan Otel’de gerçekleştirilen muhteşem bir törenle sahiplerini buldu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen "Antalya Televizyon Ödülleri" Antalya Mardan Otel'de gerçekleştirilen muhteşem bir törenle sahiplerini buldu. "Hayat Devam Ediyor", yılın en iyi drama dizisi seçildi.
Sunuculuğunu Caner Cindoruk ve Melike Öcalan'ın yaptığı gece kırmızı halı seremonisinden sonra, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden senarist Meral Okay anısına hazırlanan görüntülerle başladı. Okay, ödüller dağıtılmadan önce meslektaşlarının alkışlarıyla anıldı.

Gecenin açılış konuşmasını Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın yaptı. Konuşmasına geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Meral Okay ve Ekrem Bora'yı anarak başlayan Başkan Akaydın, son dönemde Türk TV dizilerinin uluslararası alanda kazandığı başarılara dikkat çekti ve katılımcılara teşekkür etti.

Gecede En İyi Drama Dizisi ödülünü "Hayat Devam Ediyor" aldı.
En İyi Dizi Yönetmen ödülü "Hayat Devam Ediyor" dizisi ile Yıldız Hülya Bilban'a gitti. Mahsun Kırmızıgül çocuk gelinlerin dramını sergileyen "Hayat Devam Ediyor" ile Toplumsal Sorumluluk Ödülü'ne layık görüldü.

TOPLUMSAL SORUMLULUK ÖDÜLÜ: Mahsun Kırmızıgül (Hayat Devam Ediyor)

EN İYİ DRAM DİZİSİ: Hayat Devam Ediyor

EN İYİ DRAMA YÖNETMENİ: Yıldız Hülya Bilban (Hayat Devam Ediyor)

EN İYİ BİLGİ VE KÜLTÜR İÇERİKLİ YARIŞMA PROGRAMI: Kim Milyoner Olmak İster?

EN İYİ ANA HABER BÜLTENİ SUNUCUSU: Cem Öğretir
CANLI YAYIN