İtalya’da Roma, Türkiye’de Fenerbahçe…

GİRİŞ TARİHİ:  30.04.2012, 10:12 GÜNCELLEME TARİHİ:  02 Mayıs 2012 Çarşamba, 15:14

Uçurum’un İtalyan Oyuncusu Lavinia Longhi’nin Tercihi Fenerbahçe Oldu…

İtalya'da Roma, Türkiye'de Fenerbahçe…
Uçurum'un İtalyan Oyuncusu Lavinia Longhi'nin Tercihi Fenerbahçe Oldu…
atv'nin ilgiyle izlenen dizisi Uçurum'da rol alan İtalyan oyuncu Lavinia Longhi, Fenerbahçe'li oldu. Dizinin ilk bölümlerinde Adem (Mehmet Ali Nuroğlu) tarafından Fenerbahçe forması giydirilen Eva (Lavinia Longhi) "En büyük Fener" sözlerine "Ben biliyor en büyük Cimbom" yanıtını vermişti.
Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe – Antalyaspor maçını İtalya'dan gelen erkek kardeşi Stefano Longhi ve set ekibinden arkadaşlarıyla birlikte Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda izleyen güzel oyuncu "Artık ben de Fenerbahçeliyim" dedi.
Kardeşinin Milan taraftarı olduğunu ve futbolu çok sevdiğini söyleyen Longhi "Ben de önceden Milan taraftarıydım ama Berlusconi'nin başkan olmasından dolayı artık Roma'ya sempati duymaya başladım. Türkiye'de ise artık Fenerbahçeliyim. Setteki bütün arkadaşlarım Fenerbahçe taraftarı. Maça götürerek beni de Fenerbahçeli yaptılar. İtalya'da da kardeşimle birlikte maçlara gittim ama buradaki taraftar çok coşkulu. Takımlarını inanılmaz bir şekilde seviyorlar ve destekliyorlar. Stadyumda inanılmaz bir atmosfer vardı etkilenmemek mümkün değil. Setteki arkadaşlarımla Fenerbahçe – Beşiktaş maçına da gitmeyi çok istiyorum" açıklamasını yaptı…
CANLI YAYIN