“Uçurum”da Bir Pretty Woman…

GİRİŞ TARİHİ:  18.06.2012, 17:38 GÜNCELLEME TARİHİ:  18 Haziran 2012 Pazartesi, 17:39

atv ekranlarında ilgiyle izlenen Uçurum dizisinde rol alan İtalyan oyuncu Lavinia Longhi, rol gereği kılıktan kılığa girmeye devam ediyor.

atv ekranlarında ilgiyle izlenen Uçurum dizisinde rol alan İtalyan oyuncu Lavinia Longhi, rol gereği kılıktan kılığa girmeye devam ediyor. Daha önce kardeşini düştüğü bataktan kurtarmak için tesettüre giren güzel oyuncu bu kez hayat kadını oldu.
Dizide fuhuş batağına düşen kardeşi Felicia'yı kurtarmak için planlar yapan, bu uğurda ölümü bile göze alan Eva karakterini canlandıran İtalyan oyuncu, dizinin 19 Haziran Salı günü yayınlanacak sezon finalinde bu kez hayat kadını olarak şansını deneyecek.
Oyunculuğun en güzel yanlarından birinin de farklı karakterlere bürünebilmek olduğunu söyleyen güzel oyuncu "Aslında ben özel hayatımda da farklı olmayı seviyorum. Dizide kullandığım bu peruğu ben daha önce kendim için almıştım. Kafama peruk takıp birçok kez dışarı çıkıp dolaştığım olmuştur. Yine aynı model ama farklı renklerde iki çift ayakkabı alıp, bunların birer tanesini giyip, sokakta gezebiliyorum. Kendime göre değişiklikler yapmayı ve farklı olmayı seviyorum" diyor.
Sezon Finali Nefes Kesecek…
Dizinin 18. bölümde yapacağı sezon finalinden sonra İtalya'ya döneceğini söyleyen Lavinia Longhi, "Çok yorucu ve yoğun bir sezon geçirdik. Verilecek arada, uzun süre ayrı kaldığım ailemle birlikte vakit geçirip, güzel bir tatil yapıp dinlenmek istiyorum. Fakat bir parçam da burada kalacak çünkü buradaki ekip arkadaşlarımla da artık bir aile olduk. Günün büyük bir kısmını birlikte geçirdiğim ekip arkadaşlarımla birlikte bu diziye büyük emek verdik. Ama buna değdiğine düşünüyorum. Uçurum herkesin beğenisini kazandığı güzel bir dizi oldu. Bunu sokakta bana gösterilen ilgiden ve sevgiden de anlayabiliyorum. Özellikle sezon finalini herkes nefeslerini tutarak izleyecek. Ben bile bu kadarını tahmin edemezdim. Senaryoyu okuyunca inanılmaz heyecanlandım" açıklamasını yapıyor.
CANLI YAYIN