Mukaddes türkü

GİRİŞ TARİHİ:  02.07.2012, 10:58 GÜNCELLEME TARİHİ:  02 Temmuz 2012 Pazartesi, 13:46

atv'nin Bir Şarkısın Sen programına Mukaddes damgasını vurdu. 'Haberin var mı' türküsüyle internette meşhur olan kız, sahnede de herkesin gönlüne taht kurdu...

Türkiye'nin en yetenekli çocuk seslerini bulmak için yola çıkan atv'nin Bir Şarkısın Sen isimli programına katılan Vanlı Mukaddes Bahçeci herkesi kendine hayran bıraktı. Geçen yıl internet üzerinden ve sosyal paylaşım sitelerinde yayınlanan 'Haberin Var Mı' türküsünü söylediği video ile kendisini tanıtan Mukaddes, önceki akşam da programda aynı türküyü okuyup gönüllere taht kurdu. Programa Van'dan katılan ve Van'da yaşanılan depremin kendisini oldukça korkuttuğunu söyleyen Mukaddes, jüri üyelerini de etkilemeyi başardı. Program jürilerinden ünlü sanatçı Ahmet Özhan, "Ağzımı kapatamıyorum. Şu an gecenin olayına şahit oldum" diyerek küçük Mukaddes'ten aldığı etkiden bahsetti. Mukaddes'in performansının kendisini oldukça şaşırttığını belirten Özhan, Mukaddes'in yaşadığı yörenin sıcaklığını kendisinde taşıdığını sözlerine ekledi.

FENOMEN OLMUŞTU

İlkokul üçüncü sınıfa giden 9 yaşındaki Mukaddes, internette söylediği türküyle bir anda Türkiye çapında fenomene dönüşmüş, okulda çekilen videoda okuduğu 'Haberin var mı' isimli türkü, küçük kız ile anılır olmuştu. Mukaddes aynı performansı atv'de de sergileyince bir anda başarısını tüm Türkiye gördü.

FINDIK KURDU BERNA GİBİ YILDIZ OLACAK

Bir Şarkısın Sen isimli programın ilkinde Bursa'dan katılan Berna Karagözoğlu adeta bir yıldız olmuştu. Fındık Kurdu şarkısıyla milyonları ekrana kilitleyen minik Berna, daha sonra birçok farklı şarkıda hem güzel sesi hem de sempatik performansıyla programın gözdesi olmuştu. Programın bu yılki ilk yayınında Vanlı Mukaddes'in de gösterdiği performansla milyonların sevgilisi olan Berna Karagözoğlu kadar meşhur olması bekleniyor.

(Takvim, 02.07.2012)

Mukaddes'in performansını izlemek için tıklayın!

Diğer performansları izlemek için tıklayın!

CANLI YAYIN