Uçurum Dizisinin Müzikleri Tüm Müzik Marketlerde!

GİRİŞ TARİHİ:  28.09.2012, 12:16 GÜNCELLEME TARİHİ:  01 Ekim 2012 Pazartesi, 15:19


İlk kez Uçurum'un 3. Bölümünde yayınlanan 'Belki Başka Hayatta' isimli şarkı geceye ve sosyal medyaya damgasını vurmuştu. Bestesini, dizinin en az kendisi kadar ilgi toplayan müziklerine imza atan Alp Yenier'in yaptığı, sözlerini Gökhan Zincier'in yazdığı 'Belki Başka Hayatta'yı solist Müge Zümrütbel yorumladı. Bir kez dizinin içinde, bir kez de bitiş jeneriğinde seyirciye duyurulan parça, 3 haftada 50.000 kez tıklanarak sosyal medyada büyük yankı buldu. Gece boyunca herkes birbirine şarkının ve sesin kime ait olduğunu sordu.

İlginin büyük olması dizinin yapım şirketi Süreç Film'i, atv'yi ve Alp Yenier'i harekete geçirdi ve albüm çalışması başladı. Bir süredir albüme yoğunlaşan Alp Yenier ve ekibinin albümü 14 Eylül Cuma günü müzik marketlerde yerini aldı.

Belki Başka Hayatta

ALP YENİER KİMDİR?
1977 İstanbul doğumlu Yenier, müzik hayatına üniversite yıllarında çeşitli rock gruplarıyla beste ve sahne çalışmaları ile başladı. 1999 yılında Melih Kibar'la tanıştı ve hayatı değişti. Yenier o günden itibaren, Tv / radyo reklam, dizi, Tv program, sinema, belgesel, tanıtım filmi, motivasyon, kurumsal toplantı müzikleri hazırlıyor. Concept Ajans, Piramit Ajans, Mod Ajans, Hakan Yonat, Kıvanç Baruönü, Ogilvy, Leo Burnett, Reklamevi, Altıncı Duyu, Reki,Tramplen Ajans, Farkyeri, Ultra, Lowe, Art Group, Safari ve birçok ajansla, ayrıca Avşar Film, Kala Film, Interfilm, Süreç Film, D Productions, Aras Kargo, Mojo, Melodika, Melih Kibar, Erol Evgin, Zeynep Alasya ve Kibariye ile aranjör ve besteci olarak çalıştı. 2012 Subat ayından beri ise atv de yayınlanan, yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği "Uçurum" dizisinin müziklerini hazırlıyor…

CANLI YAYIN