Büyük Hesaplaşma!

GİRİŞ TARİHİ:  09.11.2012, 11:01 GÜNCELLEME TARİHİ:  09 Kasım 2012 Cuma, 12:19

Perşembe akşamının reyting rekortmeni Kurtlar Vadisi Pusu, soluk soluğa geçen ve birçok entrikayı içinde barındıran bir bölümü geride bıraktı...

Bölüm, silah sevkiyatı operasyonu esnasında pusuya düşen Polat'ın pusudan sağ çıkması ve silahlara el koymasıyla heyecanlı bir başlangıç yaptı.

EN ZOR GÖREV
Erkan'ın sorgulamasına bizzat katılan Polat, Erkan'ın doğru söylediğine emin oldu ve İhtiyarlar Heyeti Başkanı'na ulaşmak için hazırlıklara başladı. Bu arada tüm bunlardan haberdar olan İhtiyarlar Heyeti Başkanı Polat'a darbe vurabilmek için önce KGT'yi kendi içinde böldü ve kaçırılan iki arkadaşlarını hain ilan ederek onların öldürülme görevini bizzat KGT'ye verdi. Bu KGT için bugüne kadar aldıkları en zor görevdi.

BÜYÜK HESAPLAŞMA
İhtiyarlar Heyeti Başkanı ile yüz yüze görüşebilmek için çabalayan Polat sonunda istediğini aldı ve Başkan'ın karşısına geçti. İkili önce birbirlerinİ kapalı yolla tehdit etti ve en sonunda Başkan'ın yüzüne karşı onu öldüreceğini söyleyen Polat, artık tüm gemileri yaktı. Kendisini odadan kovan Başkan'la artık dönülmez bir yola giren Polat, bu görüşme sonrasında Başkan'ın gizli yerini öğrenmek için harekete geçti.

MÜTHİŞ FİNAL
Polat'ın ofisini basan Mete Aymar, Erkan'ı alıp çıkabilecek mi? İhtiyarlar Heyeti Başkanı'nın gizli yerini bulan Polat, Başkan'a ulaşıp onu öldürebilecek mi? Soluk soluğa bir bölüm önümüzdeki bölüm Kurtlar Vadisi Pusu'da…

CANLI YAYIN