Karadayı'nın Ayak Sesleri!

GİRİŞ TARİHİ:  13.11.2012, 11:33

Pazartesilerin yeni alışkanlığı, atv’nin yeni dizisi KARADAYI heyecanlı ve aşk yüklü bir bölümü geride bıraktı, zirveye ortak oldu…

atv'nin bu sezon en çok ses getiren dizisi KARADAYI'da heyecan git gide artıyor. Dar ağacında bir mahkum, mahkumun oğluna sevgi besleyen bir hakime ve babasının suçsuzluğunu ispat etmek için her şeyini ortaya koyan bir oğlun hikayesi, gün geçtikçe hayran kitlesini yükseltiyor.
Sevilen dizinin 6. Bölümünde Savcı Turgut, Salih'in avukat olmadığını ortaya çıkardı ve gerçek kimliğini öğrenebilmek için araştırmalara başladı. Başsavcı cinayetinin araştırılması için üzere gizli bir tahkikat yapıldığına inanan Savcı Turgut yardım için bakandan yardım istedi.

AŞKA YELKEN Mİ AÇIYOR?

Bu bölümde Feride, kendisine dahi itiraf edemese de Mahir'den etkilenmeye başladı. Mahir ile yakınlaşan Feride daha önce hiç yaşamadığı duyguları hissetmeye başladı ve ikili arasında sevgi dolu diyaloglar geçti.

SÜPRİZ FİNAL

Dizinin son bölümünde ise önce karanlık işlerin içerisinde yer alan ve Savcı Turgut'la iş birliği içerisinde olan Bakan'ın, Feride'nin babası olduğu anlaşıldı. Son sahne de ise Savcı Turgut'un evini araştırmak için gizlice giren Mahir'in karşısına Sekreter Serra çıktı.
Heyecan dolu bir 7.bölüm önümüzdeki hafta Pazartesi günü atv ekranlarında…

CANLI YAYIN