Güven Bana Başlıyor!

GİRİŞ TARİHİ:  15.11.2012, 11:07 GÜNCELLEME TARİHİ:  15 Kasım 2012 Perşembe, 11:10

500 bin TL para ödülü için hiç tanımadığınız biriyle hem ortak hem rakip olmanız gerekirse ona güvenir misiniz? Güven Bana, Tamer Karadağlı’ın sunumuyla atv’de!

Daha önce hiç tanışmamış iki yarışmacı Arzu ve Burak, stüdyoda 500 bin TL ödül için yarışıyor. Stüdyoya aileleriyle gelen yarışmacıların tek sınavı bilgi düzeyleri değil, güven düzeyleriyle de ilgili çünkü beraber verdikleri cevaplarla ortadaki para ödülü büyüyor.

Yarışmanın ilk dakikalarında yarışmacılar birbirlerine "Güven Bana" dediler ve bağlılıklarını dile getirdiler. Peki ya sonra? Para mı kazanacak, yoksa güven mi? Hırslara ne kadar gem vurulacak.

İşte ilk bölümün yarışmacıları;

Arzu Ajun:
31 yaşında, bekar. Dubai'de doğmuş. Babası Dubai'nin önde gelen mimarlarından. Ailesi, Dubai'ye yerleşen ilk Türk ailelerinden biri olan Arzu Hanım Boğaziçi Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde Rehberlik ve Psikolojik danışmanlık okumuş. Yarışmada sonuna kadar gitmek istiyor. 100.000 TL kazanmayı hedefliyor. Bir kısmını hayır kurumlarına bağışlamayı, bir kısmıyla ise araba ya da ev almayı istiyor. İnsanlara gençken daha çok güveniyordu fakat artık pek güvenmiyor. İngilizce, Fransızca ve Arapça biliyor.

Burak Üstadımız:
Çalışmıyor. 26 yaşında. Müzisyen ve grafiker. 3 üniversite bıraktı, Galatasaray ITM'de Tonmaister'lik, Aydın Üniversitesi ve Sakarya Üniversite'sini bıraktı. Kadınlardan daha zeki olduğunu düşünüyor. 15.000 TL ve üzeri kazanmayı hedefliyor. Kazandığı parayla müzisyen olduğu için homestudio kurabilir ya da film projesini gerçekleştirebilir.

Yayın Günü : 15 Kasım Perşembe
Yayın Saati : 23.15


CANLI YAYIN