Zaza’dan Hüzün Dolu Bir Veda...

GİRİŞ TARİHİ:  16.11.2012, 10:56 GÜNCELLEME TARİHİ:  20 Kasım 2012 Salı, 14:42

Tüm Türkiye onları izledi, “KURTLAR VADİSİ” birinciliği yine kimselere bırakmadı...

Perşembe akşamının reyting rekortmeni "Kurtlar Vadisi Pusu", içerisinde birçok sürprizi barından dolu dolu bir bölümü geride bıraktı.
Bölüm, Başkan'ın kale gibi korunaklı gizli yerini tespit eden Polat'ın operasyonuyla başladı. Başkanı kaçıran Polat onu sorgulayarak Memati'nin katilinin kim olduğu da dahil olmak üzere birçok sorunun cevabını aradı. Ancak aldığı cevaplar karşısında Polat'ın kafası daha da karıştı.

AK SAÇLI'DAN İTİRAFLAR

Kurtlar Vadisi operasyonun başlattığını, bu operasyonu Aslan'ın yönetip Polat'ın uyguladığını söyleyen Başkan, Memati'nin ölüm emrini kendisinin vermediğini söyledi. Bu cevap karşısında şaşıran Polat, Memati'yi kimin öldürttüğünü öğrenemedi.

VE ZAZA'DAN HÜZÜN DOLU BİR VEDA

Bölümün sonunda ise gerçek bir sürpriz yaşandı. Kara'ya ulaşmak isteyen ZAZA, teröristlerle çatışmaya girdi ve öldürüldü. Yeğenin kucağında son nefesini veren ZAZA, "Benim çilem bitti, Cevherimin yanına gidiyorum" dedi.

ZAZA DÜNYA LİSTESİNDE

Zaza'nın ölümü sosyal medyada da yoğun ilgi gördü. "Zaza" etiketi önce Türkiye daha sonrasında Dünya TT listesine girmeyi başardı.

CANLI YAYIN