“İmkânsız Aşk”ın Tarifi Var mı?

GİRİŞ TARİHİ:  22.11.2012, 10:09 GÜNCELLEME TARİHİ:  26 Kasım 2012 Pazartesi, 10:12

Huzur Sokağı’nın Bilal’i Kutsi ve Feyza’sı Selin Demiratar, imkânsız aşkı anlattı…

atv'nin sevilen dizisi Huzur Sokağı'nın on birinci bölümüne Bilal ile Feyza arasındaki aşkın gerçeğiyle yüzleşen Şükran'ın sözleri damga vurmuştu. Şükran, Bilal'e "Bana bir borcun yok, rahat ol, sevgini dilediğin gibi yaşa" diyerek onun yolundan çekildiğini gözyaşları içinde açıklamıştı.

Huzur Sokağı'nın yeni bölümünde de yine duygusal sahneler izleyiciyi ekrana kilitleyecek. Bilal, kendine bile itiraf etmekten sakındığı bir gerçeği dile dökecek, Feyza'yı sevdiğini…

Yeni bölümde, Feyza ile Bilal arasındaki aşk kendini iyice hissettirmeye başlar. Farklı dünyalardan bir kadın ve bir erkeği aşkın gücü bir araya getirmiştir artık. İkisi de ailelerini, çevrelerini karşılarına alarak aşklarına sahip çıkarlar.

Peki Huzur Sokağı'nın Bilal'i Kutsi ve Feyza'sı Selin Demiratar, imkansız aşk ile ilgili ne düşünüyor? Kutsi ve Selin Demiratar'a sorduk: "İmkânsız aşk var mıdır? Yoksa aşkta her yol mubah mıdır?"

KUTSİ: "Bir kere aşkı bulduğunda bin kere imkânsızı sorgularsın ama bir bakmışsın ki imkânsız diye bir şey yokmuş, masal başlamış ve kahramanı olmuşsundur. Geçmiş olsun..."

SELİN DEMİRATAR: "Bence aşk, biraz da imkânsızlık, ulaşılamamazlık ile daha da büyüyen, güçlenen bir duygu. Aşk, aslında insanın mantığını kaybettiği an değil midir biraz da? Uzun yolların olmadığı, zamanın sadece o kişi için işlediği bir kavramdır aşk."

CANLI YAYIN