Pazartesileri Karadayı'dan Sorulur!

GİRİŞ TARİHİ:  18.12.2012, 10:54 GÜNCELLEME TARİHİ:  18 Aralık 2012 Salı, 11:34

Karadayı, tüm kişilerde 10.35 izlenme oranı ve 24.43 izlenme payına ulaşarak en çok izlenen 100 program arasında birinci oldu.

Karadayı, tüm kişilerde 10.35 izlenme oranı ve 24.43 izlenme payına ulaşarak en çok izlenen 100 program arasında birinci oldu.

Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor'un paylaştığı dizinin 17 Aralık Pazartesi akşamı yayınlanan 11. bölümü geceye damgasını vurdu.


BÖLÜMÜN EN ROMANTİK SAHNELERİ, SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ TERTİBİ OLDU…

Feride'nin doğum gününe katılamayan Mahir'in, dün akşam yayınlanan bölümde Feride'ye hoş bir sürprizi oldu. Mahir, Feride'yi her zaman yemek yedikleri kır lokantasına çağırdı. "Huysuz ve Tatlı Kadın" şarkısı eşliğinde doğum günü pastası ve çiçek hediye etti. Mahir'in doğum gününü atladığını düşünen Feride, bu sürpriz doğum günü tertibiyle O'nun kendisi için ne kadar değerli olduğunu yeniden fark etti.

İşte o sahne;


TURGUT SON KOZUNU OYNADI
Dosyaları çalması için Feride'nin evine hırsız yollayan ve hırsıza Mahir'in nişan yüzüğünü olay yerinde bıraktırarak suçu Mahir'in üstüne yıkmaya çalışan Turgut'un planı ise suya düştü. Soygun saatleri sırasında Mahir Karakol'da ifade verdiği için, bu soygunu onun yapmadığı anlaşıldı. Bu durum karşısında çılgına dönen Savcı Turgut son kozunu oynadı ve Feride'yi devre dışı bırakmak için "Reddi hakim talebi"nde bulunacağını Feride'nin yüzüne karşı söyledi ve gemileri yaktı.

SOSYAL MEDYADA DA TÜRKİYE LİSTESİNDE…

Karadayı, iki başlıkla Twitter Türkiye TT listesine girmeyi başardı.
11. bölüme özel belirlenen #mahirkarabenim etiketi, dizinin başlamasıyla birlikte TT listesine girdi ve uzun süre buradaki yerini korudu. Dizi bittikten sonra da etiket, Türkiye TT listesinde kalmayı başardı.
Etiketle beraber "Mahir Kara" başlığı da Türkiye TT listesine giriş yapmayı başardı. Ve pazartesi akşamlarının en çok konuşulanı yine Mahir Kara oldu.
Karadayı her geçen gün yükselen grafiği ile Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi olmayı sürdürüyor…

CANLI YAYIN