Milyoner'den Haksız İsnatlara Cevap!

GİRİŞ TARİHİ:  19.12.2012, 12:02

atv'nin çok sevilen ve izlenen yarışma programı "Kim Milyoner Olmak İster" ile ilgili çıkan bir haber yarışmanın yapımcısı Meltem Kayalı'yı bir hayli üzdü. Geçtiğimiz haftalarda yarışan Fatih Görkem isimli yarışmacının "cast" olduğuna dair bir iddia ortaya atılmıştı. Bu durum üzerine Meltem Kayalı bir açıklama yaparak kafalardaki soru işaretini ortadan kaldırdı.

İşte o açıklama;

Türkiye'nin, en uzun süredir devam eden ve özenle hazırlanan "Kim Milyoner Olmak İster?" programı, öncelikle güvene dayalı bir yarışma programıdır. Yarışmacı seçimleri büyük bir titizlikte yürütülmektedir, bu doğrultuda mülakat süreçleri kamera ile kaydedilmektedir.

Geçtiğimiz haftalarda "Kim Milyoner Olmak İster?" yarışmasına katılan söz konusu cast olduğu iddia edilen Fatih Görkem, yarışmamıza başvurmuş ve seçici kurul tarafından çok etkileyici bulunmuştur ve yarışmacı olmasına karar verilmiştir.

Bir yarışmacının bir dönem figüranlık yapmış olması ya da bir ajansa kayıtlı olması yarışmaya katılmasına engel değildir.(Tıpkı gazetecilerin de yarışabildiği gibi) Ayrıca geçtiğimiz bölümlerden birinde ünlü bir oyuncu da yarışmamızda yer almıştır.

Yarışma başvuru sayısı Aralık 2012 tarihi itibariyle 1.300.000 kişi olan bir yarışma programı olarak cast olan yarışmacı profillerine ihtiyaç duyulmayacağı da aşikardır.

Güven üzerine kurulu bir yarışmada cast kullanmayacak kadar sağduyulu davranacağımızı tahmin edeceğinizi düşünüyorum.
Gerekli durumlarda paylaşılmak üzere Fatih Görkem'in mülakat görüşmesine ait kayıtları da sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyarım.
Sevgilerimle,

Meltem KAYALI
Yapımcı


CANLI YAYIN