Rekora Doymuyor!

GİRİŞ TARİHİ:  21.12.2012, 10:52 GÜNCELLEME TARİHİ:  24 Aralık 2012 Pazartesi, 10:09

Kurtlar Vadisi Pusu, Tüm Kategorilerde En Çok İzlenen Yapım Oldu...

Tüm kişilerde 16.02 izlenme oranı ve 37.77 izlenme payı, AB Sosyal Statü'de yüzde 13.44 izlenme oranı ve 31.59 izlenme payına ulaşarak en çok izlenen 100 program arasında birinci oldu.

HEM REYTİNG, HEM DE SOSYAL MEDYADA TAHTA OTURDU…

Kurtlar Vadisi Pusu dün akşam ekrana gelen yeni bölümü ile Twitter'da büyük ses getirdi. Bölüm etiketi olan #polat, Dünya ve Türkiye TT listesine girmeyi başardı.

#polat etiketi yeni bölüm başladıktan kısa bir süre sonra Twitter Türkiye TT listesine 5. sıradan giriş yaptı. Daha sonra 4. sıraya yükseldi ve uzun süre buradaki yerini korudu.

Aynı dakikalarda Twitter Dünya TT listesine 6. sıradan girmeyi başaran #polat etiketi, bir süre sonra 5. sıraya yükseldi.

POLAT ÖLDÜ, İHTİYARLAR HEYETİ'NİN İÇYAPISI DEĞİŞTİ

175. bölümün başı duygu yüklü sahnelerle başladı. Abdülhey ve Cahit, Polat'ın cesedini evden çıkardılar ve ülkeye geri götürmek için arabaya taşıdılar. Bu esnada Abdülhey kendini öldürmek istedi ancak araya Cahit girdi. Cahit ve Abdülhey, Polat'ı Suriye'ye yollayanlardan intikam almak için birbirlerine söz verdi.
Savcı Leyla ise İhtiyarlar Heyeti'ne savaş açtı. Kalabalık bir basın açıklaması yaparak İhtiyarlar Heyeti'ni deşifre etti. Ancak Heyet bu açıklamaların gazetelerde yer almasını önledi.
Bölümün final sahnesi ise müthiş bir sürprize imza attı. Ekran başındakiler İhtiyarlar Heyeti'nin içindeki çatlağın Faruk olduğunu düşünürken, aslında tüm olanların arkasında diğer Heyet üyesi Sencer'in olduğu anlaşıldı.

İşte o sahneler;

CANLI YAYIN