En Çok İzlenen!

GİRİŞ TARİHİ:  09.01.2013, 11:38 GÜNCELLEME TARİHİ:  14 Ocak 2013 Pazartesi, 11:36

Benim İçin Üzülme Tüm Kişilerde En Çok İzlenen Yapım Oldu…

Dün akşam yayınlanan Benim İçin Üzülme ile atv reyting listesinde zirveye yerleşti. Tüm kişilerde 8.69 izlenme oranı ve 19.78 izlenme payına ulaşarak en çok izlenen 100 program arasında birinci oldu.

Hikayesi, oyuncuları ve müzikleri ile bir görsel şölen sunan Benim İçin Üzülme ilk bölümden beri konuşulmaya devam ediyor. İzlenme rekorları kıran dizinin fanları ise Twitter'da #bengidersem ve #benimiçinüzülme hashtag'leri ile desteklemeyi unutmadı.

Benim İçin Üzülme'nin 10. bölümünde neler oldu?

Harun Nermin'i ormanda baygın bir halde buldu ve Nermin'i arkadaşı Fatma'nın evine bıraktı. Nermin kızı Emine hariç kimseye bulunduğundan bahsetmemesi için Harun'u tembihledi.
Kızı Buke'yi Niyazi ile evlendi bilen Davut sürpriz ziyareti ile tüm gerçekleri öğrendi. Niyazi ve ailesinin tüm çabalarına rağmen Davut ikna olmadı. Davut Buke'yi de alarak köydeki çay evine yerleşti. Bu sırada Harun dayanamayıp, Nermin'in Fatma'larda olduğunu Niyazi ve ailesine açıkladı. Böylece Emine'nin de sırrı ortaya çıkmış oldu. Nermin'i eve geri götürmeye giden Avcıoğlu ailesi Nermin'i eve dönmeye ikna edemedi.
Buke'nin babasına yeterince mahcup olan Niyazi, annesinin de bulunması üzerine, Buke'yi de daha fazla mağdur etmemek için aynı gün nikah kıymaya karar verdi. Nikahı duyan Emine, Nermin'i bahane ederek nikaha hazırlanan Buke'yi Fatma'lara çağırdı. Nermin'le karşı karşıya gelen Buke zor anlar yaşadı. Nermin "Sen gitmeden ne bana, ne de mezarında yatan Ahmet'ime huzur yok." diyerek Buke'nin gitmesini istedi. Buke gitmeye ikna olmuşken, bölüm sonlandı.

Buke Niyazi ile evlenmekten vazgeçip, baba evine geri dönecek mi? Cevabı 15 Ocak Salı akşamı 20.00'de atv'de!

Benim İçin Üzülme Twitter Yorumları;

ByÖmerFuat ‏@omerfuatkose "@bnmicinuzulme #bengidersem dizi bitti Artvin karanlığa gömüldü emeğinize sağlık Kazım Koyuncu ile ayrı bir güzel oldu bu bölüm teşekkürler"

selim erden ‏@selimerden61 "#bengidersem buke ile Niyazi yi evlendirip Of'a yerleştiricem bizim çayları kessinler 3 cocuk yapsınlar mutlu olsunlar"

'Nurr bozkrt... ‏@nur__12 "#bengidersem Buke bi türlü nikaha oturamadı yazıktır evlensin artık kahrolduk üzülmekten bingölden sevgiler @mhsnkrmzgl :)"

Sevde Sarı ‏@SevdeSar2 "Ya artk evlensinler mutlu olsun buke :) #Bengidersem"

Cemre ‏@tiriplibayaan "#bengidersem her şey düzelecek mi? Mutlu olacak mısın?"

Emine Erçin ‏@EmineErin "#bengidersem tam giderim, ugrasmam hic ve asla geri donmem."
MarjinalBiri ‏@Marjinal_Masti "#bengidersem #BenimİçinÜzülme Aşk Fedakarlıktır ... Sevdiğini bile bile Terk etmektir zor olanı her zaman seçmektir."


CANLI YAYIN