YİNE TÜM KATEGORİLERDE EN ÇOK İZLENEN YAPIM OLDU…

GİRİŞ TARİHİ:  01.02.2013, 10:15 GÜNCELLEME TARİHİ:  01 Şubat 2013 Cuma, 10:17

Tüm kişilerde 13.76 izlenme oranı ve 31.92 izlenme payı, AB Sosyal Statü’de yüzde 10.07 izlenme oranı ve 26.83 izlenme payına ulaşarak en çok izlenen 100 program arasında birinci oldu.

Tüm kişilerde 13.76 izlenme oranı ve 31.92 izlenme payı, AB Sosyal Statü'de yüzde 10.07 izlenme oranı ve 26.83 izlenme payına ulaşarak en çok izlenen 100 program arasında birinci oldu.

YİNE HEM REYTİNG, HEM DE SOSYAL MEDYA ŞAMPİYONU

Kurtlar Vadisi Pusu'nun etiketi #kurtlarvadisipusu Twitter Türkiye TT listesine her hafta olduğu gibi bu hafta da girmeyi başardı.

POLAT, ABDÜLHEY VE CAHİT YİNE BİRLİKTELER

180. bölümde Abdülhey, Maskeli'ye kurşun sıktı ancak isabet ettiremedi. Maskeli'nin yüzünü açtırınca onun Polat olduğunu gördü. Maskeli'nin Polat olduğunu sadece Abdülhey değil onları kameradan izleyen Sencer'de öğrenmiş oldu. Sencer tarafından hemen baskın düzenlenen evden Polat, Abdülhey ve Cahit sağ çıkmayı başardı.

KIRMIZI KİTAP'IN SIRRI

Eski Ak Saçlı'yı koruma altında tutan Pusat ve Erhan'a Mete tarafından baskın yapıldı ve Pusat vuruldu. Ancak çatışma esnasında Kara devreye girer ve Ak Saçlı'yı baskından kurtardı. Bu arada Ak Saçlı kaçmadan önce yanında taşıdığı "Kırmızı Kitap"ın Sencer'in eline geçmemesi için kitabın tüm sayfalarını yırttı ancak Mete, bu parçalanmış sayfaları bir çuvalın içerisinde buldu ve Sencer'e getirdi. Sencer bir ekip kurdu ve paramparça olmuş kitabın sayfalarını tek tek birleştirme işlemine başladı.

Bölümün final sahnesinde heyecan dolu anlar yaşandı.

Polat'ın sağlık durumunun kötüye gitmesi etrafındakileri iyice endişelendirdi. Kara'nın gizli yerinde hastane ortamı kuran Polat'ın ekibi, doktor bulmakta zorluk çekti ancak doktoru sürpriz bir isim getirdi; Savcı Leyla… Bölümün final sahnesinde ise KGT ekibi ve başında yer alan Akif, Polat ve ekibinin gizlendiği yeri buldu. Polat iyileşecek mi? Kırmızı Kitap'ın sırrı çözülecek mi? KGT ve Polat karşılaşması nasıl sonuçlanacak? Cevabı 7 Şubat Perşembe akşamı atv'de…

CANLI YAYIN