ZİRVENİN GEDİKLİSİ!

GİRİŞ TARİHİ:  05.02.2013, 10:39

TÜM KİŞİLERDE EN ÇOK İZLENEN YAPIM OLDU!

Karadayı, tüm kişilerde 9.29 izlenme oranı ve 22.25 izlenme payına ulaşarak en çok izlenen 100 program arasında birinci oldu.

FERİDE'NİN AYRILIK KARARI
Mahir'den sevgisine dair açık bir cevap alamayan Feride, Mahir'le ipleri tamamen kopardı. Her karşılaşmalarında Mahir'i tersleyen ve azarlayan bir üslup takınan Feride, bir yandan da dava için karar vermek zorundaydı. Çok istemesine rağmen duygularını anlatamayan Mahir ise üzüntüsünden kahroldu.


NAZİF BABA'NIN İŞİ ÇOK ZOR
Finalde yer alan dava görüntüleri heyecan yarattı. Turgut beklenmedik bir hamleyle son kozunu da oynadı ve Nazif Baba'nın yıllar önce Trabzon'da işlediği ilk cinayetin davasına bakan yargıcı tanık olarak getirtti. Yargıç, Başsavcı Süleyman Bey'in o davanın savcısı olduğunu ve Nazif Baba'nın ona karşı bir düşmanlık besleyebileceğini söyledi. Bu beklenmeyen ifadeden sonra tüm mahkeme heyeti de Nazif Kara'nın suçlu olduğu kanısına vardı. Ancak Feride Hakime kararını henüz vermedi. Kararı ne olacak? Nazif Baba davasında kalemini kıracak mı? Bu soruların cevabı 11 Şubat Pazartesi akşamı atv'de…

CANLI YAYIN