CARLOS’TAN FLAMENKO!

GİRİŞ TARİHİ:  04.04.2013, 16:45 GÜNCELLEME TARİHİ:  04 Nisan 2013 Perşembe, 16:51

Türkiye’de ilk defa bir dizi projesiyle ekrana gelen Carlos Martin, dizide canlandırdığı karakteri için çekim aralarında sürekli Türkçe çalışıyor ve dans dersleri alıyor.

Yapımcılığı Süreç Film'e, senaryosu ve yönetmen koltuğu Tayfun Güneyer'e ait "Yağmurdan Kaçarken" dizisinin çekimleri dur durak bilmeden devam ediyor.

Türkiye'de ilk defa bir dizi projesiyle ekrana gelen Carlos Martin, dizide canlandırdığı karakteri için çekim aralarında sürekli Türkçe çalışıyor ve dans dersleri alıyor. Sette uyumu ve kibarlığıyla dikkat çeken Martin, çekimden arda kalan zamanlarını özel bir hocadan Flamenko dersi alarak değerlendiriyor.
Flamenko, kökeni İspanya'ya dayanan bir dans türü. Gitar eşliğinde, el çırpma ve ayak hareketleri baskın bir dans olan Flamenko'ya Zaragoza - İspanya doğumlu Martin kökenleri gereği hiç zorlanmıyor.
Başrolleri Ezgi Asaroğlu ve Ayça Erturan ile paylaşan ünlü model Carlos Martin, dizide annesi İspanyol, babası Türk, 35 yaşında bekar ve bekar olmaktan çok mutlu fotoğrafçı Carlos Yılmaz karakterini canlandırıyor.
CANLI YAYIN