Karadayı'da yer yerinden oynadı

GİRİŞ TARİHİ:  23.04.2013, 10:52 GÜNCELLEME TARİHİ:  23 Nisan 2013 Salı, 10:56

Unutulmayacak bir itiraf...

TÜM KATEGORİLERDE EN ÇOK İZLENEN YAPIM OLDU


Karadayı, tüm kişilerde 9.8 izlenme oranı ve 24.0 izlenme payı, AB Sosyal Statü'de yüzde 10.28 izlenme oranı ve 27.4 izlenme payına ulaşarak en çok izlenen 100 program arasında birinci oldu.

SOSYAL MEDYADA "MAHİR KARA" FIRTINASI
Duyguların tavan yaptığı bir bölümü geride bırakan dizi, sosyal medyada da Türkiye'nin gündemindeydi. #mahirkara etiketi Twitter Türkiye TT listesine girdi. Bölüm etiketi #itirafediyorum etiketine izleyenler yoğun ilgi gösterdi.

MAHİR İÇİN ÇEMBER DARALDI
Salih'in Mahir olduğunu Necdet'in anlamasıyla her şey bir anda değişti. Önce Turgut ve Mehmet Saim Bey bu gerçeği öğrendi ve Feride'nin de bunu anlaması için plan yaptı. Sonrasında Mahir Kara'nın dava için tanık sıfatıyla polis zoruyla getirtilmesi kararı çıkınca Mahir'in artık itiraftan başka şansı kalmadı.

UNUTULMAYACAK BİR İTİRAF

Ve beklenen an geldi çattı. Önce Mahir Feride'ye evlenme teklif etti. Daha sonrasında da Feride'ye aylardır sakladığı gerçek kimliğini açıkladı... Bu ikili uzun yıllar televizyon izleyicilerin hafızalarından kazınmayacak bir son sahne yaşattı.

Bölümün sona ermesiyle Karadayı'nın yeni bolum olan 29.bolum fragmanı atv.com.tr de 15 dk icerisinde 1000 in üzerinde tıklanma aldı.

Bu itiraf karşısında şaşkına dönen Feride ne yapacak?

Bu olay davayı nasıl etkileyecek? Cevaplar 29 Nisan Pazartesi akşamı atv'de…
CANLI YAYIN