VE MAHİR VURULDU

GİRİŞ TARİHİ:  30.04.2013, 10:30 GÜNCELLEME TARİHİ:  02 Mayıs 2013 Perşembe, 09:31

TÜM KATEGORİLERDE EN ÇOK İZLENEN YAPIM OLDU

Karadayı, tüm kişilerde 10.08 izlenme oranı ve 25.56 izlenme payı, AB Sosyal Statü'de yüzde 12.21 izlenme oranı ve 31.62 izlenme payına ulaşarak en çok izlenen 100 program arasında birinci oldu.

MAHİR, FERİDE'NİN GAZABINA UĞRADI
Mahir'in gerçek kimliğini ve niyetini açıklamasıyla Feride allak bullak oldu. Mahir'e karşı büyük kin ve öfke duyan Feride, Mahir için tutuklama kararı çıkarttı. Kendini kullanılmış ve kandırılmış hisseden Feride'nin bu halinden Turgut yararlanmaya çalıştı ve bir nebze olsa da bunu başardı. Feride tekrardan Turgut'a güvenmeye başladı.

VE MAHİR VURULDU
Barut Necdet biraz korkusundan biraz da Ayten'in etkisiyle Mahir'i öldürmek için kolları sıvadı. En yakın arkadaşını bu iş için görevlendirdi ve Feride'nin kaldığı otele yolladı. Tüm olanlardan habersiz Mahir, Savcı Turgut'un bir davada yaptığı sümen altını ispatlamak için Feride'nin kaldığı otele gider. Otelin avlusunda Feride'yle yine tartışma yaşayan Mahir, Necdet'in adamı İbrahim tarafından vuruldu. Kanlar içinde Feride'nin kucağına yığılan Mahir'in son sözü "Seni seviyorum Feride" oldu.

Mahir öldü mü? Bu son olay dengeleri nasıl değiştirecek? Cevaplar 6 Mayıs Pazartesi akşamı atv'de…

CANLI YAYIN