Müge Anlı ile Tatlı Sert 1000. programı kutluyor

GİRİŞ TARİHİ:  03.05.2013, 09:40

En güvenilir ve en çok izlenen gündüz kuşağı programı

atv ekranlarında beş sezondur devam eden "Müge Anlı ile Tatlı Sert", 3 Mayıs Cuma günü
1000. programını kutluyor…

Yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren izleyiciden aldığı büyük destekle halkın sorunlarını dile getirirken, bu sorunlar da çözüme götürüldü. Özellikle de kayıpların bulunması ve görgü tanıklarının aranması konusunda izleyicinin gösterdiği ilgi, programı bambaşka bir noktaya taşıdı, emniyet birimlerinin ve savcılıkların halkı yönlendirdiği bir program özelliğine kavuşturdu.

34 CİNAYET AYDINLATILDI…
91 AİLE SEVDİĞİNE KAVUŞTU…
Ve 1000 programdır ilginç sorunlara ışık tutuldu;

- Seneler boyunca sevdiklerinden, ailelerinden ayrı kalmış, belki de hiç görmemiş yüzlerce insanı aileleri ile buluşturup, beş sezon boyunca toplamda 34 cinayet aydınlattı.

- Kayıplarını arayan 451 aileye umut ışığı oldu. Sevdiklerine kavuşmak için belkide senelerce beklemiş ve en ufak bir haber alamamış annesini, babasını belkide kardeşlerini hiç görmemiş, torunlarının sesini hiç duymamış 91 aileyi sevdiklerine kavuşturdu.

-Engelli vatandaşlara izleyicilerinde desteği ile 279 adet tekerlekli sandalye,12 adet akülü tekerlekli sandalye ulaştırdı.

-Eğitime verdiği destek beş sene boyunca dur durak bilmeden devam etti. Türkiyenin dört bir yanında "Müge Anlı Ödev Evi" adı altında gerçekleştirilen eğitim projesi kapsamında çocukların güvenle oynayabilecekleri aynı zamanda eğitim de alabilecekleri yuvalar açtı.

- İstanbul – Esenler, Osmaniye, Kocaeli, Tokat-Niksar, Gaziantep, Şanlıurfa, Manisa ve Tekirdağ-Saray'da ödev evi açıldı. Yine çeşitli illerde 7 adet anasınıfı yeniden düzenledi.

-81 ilde sadece beşinci sezonda yani bu sene 152 okula eğitim, gıda, giyecek ve teknik anlamda (bilgisayar, yazıcı, fotokopi makinası) yardımında bulundu. 806 öğrenciye giyecek yardımında, 681 öğrenciye eğitim ve kırtasiye yardımında bulundu.

-Programa katılan dört aileye izleyicilerinde desteği ile yardımlarda bulundu, ev alındı.

-Türkan Harmankata için bir kermes düzenleyerek 92.000 tl yardım topladı. Aileye ev alındı. Bunun dışında Gaziantep'te yaşayan Mukaddes Sevindik'e ve İspir ailelerine ev alındı.

-Ramazan başında yardım amacı ile Türkiye'nin dört bir yanını dolaşmak için hareket eden yardım tırı ile 11.550 aileye paket gıda yardımlarını ulaştırdı.


Program yurt içinde ve yurt dışında izleyicilerin yoğun ilgisi sonucunda birçok kez en çok izlenen program olarak ödüle layık görüldü. Pek çok üniversite ve dernekten de ödül alan "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programı halkın oylamasına sunulan anketlerde en güvenilir ve en çok izlenen program olarak birçok kez ödüle layık görüldü.

Beş sezondur devam eden programda yaklaşık yüzlerce kişiyi bularak ailelerine kavuşturan "Müge Anlı Tatlı Sert" 3 Mayıs Cuma günü 1000.programı kutlamanın büyük sevincini yaşıyor.




CANLI YAYIN