Mahir Feride'yi kaçırdı

GİRİŞ TARİHİ:  21.05.2013, 10:42 GÜNCELLEME TARİHİ:  28 Mayıs 2013 Salı, 15:16

Karadayı tüm kategorilerde en çok izlenen yapım oldu

Karadayı, tüm kişilerde yüzde 9.6 izlenme oranı ve 25.87 izlenme payı, AB Sosyal Statü'de yüzde 10.88 izlenme oranı ve 28.34 izlenme payına ulaşarak en çok izlenen 100 program arasında birinci oldu.

Mahir'i elinden kaçıran ve bir de dayak yiyen Turgut bunu içine sindiremedi. Önce kendisine yapılan saldırıyı avantaja çevirmek için Feride'ye kendini acındırdı ve olayları abartarak Mahir'i küçük düşürdü. Daha sonra Kara Ailesini evinden aldırıp karakola çektiren Turgut, aileye tehdit ve şantajlar savurdu.

FERİDE'DEN MAHİR'E ÇALIM
Bahar vasıtasıyla Feride'ye haber yollayan Mahir mutlaka onunla görüşmek istediğini söyledi. Feride ise buluşmayı kabul etti ancak her şeyi bitirmek için polise de bu durumu ihbar etti. Komiser Yasin'le birlikte Feride'yle buluşacağı yere giden Mahir olanlardan habersizdi. Ancak Yasin'in uyarıları ile olayın bir tuzak olduğunu anladı ve Feride'ye mesaj bırakıp oradan kaçtı.

VE MAHİR FERİDE'Yİ KAÇIRDI!
Feride'nin, babasını asacağına artık kesin gözüyle bakan Mahir, son çare olarak mahkemenin yapılacağı sabah Feride'yi kaçırdı. Bu kaçırma olayının bedeli ne olacak? Feride'nin bu katı tavrı yumuşayacak mı? Cevaplar 27 Mayıs Pazartesi akşamı atv'de…
CANLI YAYIN