Karadayı'dan atv'ye 20.yaş hediyesi

GİRİŞ TARİHİ:  10.09.2013, 10:31 GÜNCELLEME TARİHİ:  10 Eylül 2013 Salı, 10:33

atv’nin kuruluş yıldönümü olan 9 Eylül Pazartesi günü yeni sezonun ilk bölümüyle ekrana gelen Karadayı, zirveye yerleşti.

Karadayı, tüm kişilerde yüzde 8.69 izlenme oranı ve 25.26 izlenme payı, AB Sosyal Statü'de yüzde 9.44 izlenme oranı ve 28.75 izlenme payına ulaşarak en çok izlenen 100 program arasında birinci oldu.

SOSYAL MEDYADA "KARADAYI" FIRTINASI
Takipçilerinin hasretine son veren ve yeni sezon ilk bölümünü geride bırakan dizi, sosyal medyada da Türkiye'nin gündemindeydi. #karadayı etiketi dizinin yayına girmesinden çok önce Twitter Türkiye TT listesine girdi. #karadayı etiketi bölümün tamamında TT listesindeki yerini korudu ve uzun süre bir numaralı gündem oldu.

Soluksuz izlenen dizinin bu bölümünde;

Mahkeme esnasında Mahir'in suçu üstüne alıp, "cinayeti ben işledim" demesi Feride'nin önce elini kolunu bağladı. Ancak daha sonra Feride küçük bir soruyla Mahir'in cinayeti işlemediğini ispatladı ve Mahir'i sert bir şekilde yalan söylediği için uyardı.

MAHİR İLE FERİDE'NİN BAŞI BELADA
Feride duruşmaya ara verildiğinde yasak olmasına rağmen gizliden Mahir'le bir görüşme yaptı. Ancak bu gizli görüşmeyi fotoğraflayan gazete muhabiri "Hakime ile suçlusunun" aşkı diye bir haber yaptı. Bu haber üzerine Feride'nin babası kalp krizi geçirdi. Bu gelişmelerin sonucunda Mahir Feride'ye bir daha karşısına çıkmayacağı sözünü verdi ve ayrılık kararı aldı.

NECDET'TEN MAHİR'E TEHDİT
Barut Necdet'in kaldığı cezaevine kendini naklettiren Mahir en sonunda Necdet'i köşeye sıkıştırdı. Ve final sahnesinde herkes Necdet'ten bir itiraf beklerken, Necdet Mahir'in karşısına çıktı ve ona çok sevdiği kişinin 1 gün içerisinde öleceğini söyledi.

Necdet kimi öldürtecek? Feride'nin ailesi onu affedebilecek mi? Turgut'un Sekreter Serra için planı ne? Cevaplar 16 Eylül Pazartesi atv'de…

38.BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN!

37.BÖLÜMDEN KÜSMEK NEDİR BİLİR MİSİN? ŞİİRİ İÇİN TIKLAYIN!

CANLI YAYIN