Kaçak Dizisinin Set Arkasından İlk Görüntüler!

GİRİŞ TARİHİ:  21.09.2013, 18:38 GÜNCELLEME TARİHİ:  21 Eylül 2013 Cumartesi, 18:39

atv.com.tr ziyaretçilerine özel hazırlanan videoda dizi oyuncularından karakterleri ile ilgili bilinmeyenleri öğreneceksiniz!

Salı akşamları 20.00'de atv ekranlarında seyircisiyle buluşacak olan Kaçak dizisinin set arkasının görüntüleri atv.com.tr'de!

Setteki keyifli anlar, oyuncuların hazırlık aşamaları ve özel röportajları bu videoda!

Tanıtımları ekranlarda döndüğü günden beri merakla beklenen dizinin 2. Bölüm çekimlerini sürdüren dizi ekibi, günlerini İstanbul Anadolu Yakası'nda, Riva'daki bir köşkte kurulan sette geçiriyor. Yoğun bir iş temposuna sahip dizi ekibinin ilk bölüm heyecanı, hazırlık süreci ve hiçbir yerde olmayan röportajları bu videoda…
atv.com.tr ziyaretçilerine özel hazırlanan videoda dizi oyuncularından karakterleri ile ilgili bilinmeyenleri öğreneceksiniz!

Başrollerini Gürkan Uygun, Berk Hakman, Mustafa Avkıran, Begüm Birgören ve Özlem Yılmaz'ın paylaştığı dizinin yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk oturuyor. Kaçak, yeraltı dünyasının en acımasız adamının oğlunu öldüren ve bu yüzden de kimliğini değiştirerek Anadolu'da ücra bir kasabada kahvecilik yapmaya başlayan eski bir polisin hikâyesini anlatıyor.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

CANLI YAYIN