Müge Anlı'da bir cinayet itiraf edildi!

GİRİŞ TARİHİ:  12.11.2013, 15:39 GÜNCELLEME TARİHİ:  12 Kasım 2013 Salı, 15:39

Katil zanlısı, polis tarafından ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, bugüne kadar birçok cinayeti çözüme kavuşturdu.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, yayına başladığı ilk günden itibaren, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ile sıkı bir işbirliği içerisine girdi ve birçok cinayetin aydınlanmasına yardımcı oldu.

Bir süredir programa konu olan Avcılar sahilinde ölü olarak bulunan Medet Altun'un kafasına vurularak öldürüldüğü ortaya çıkmış katilin kim olduğu araştırılmaktaydı.



FACEBOOK CİNAYETİ

Müge Anlı'da masaya yatırılan cinayet Facebook yazışmalarıyla başlamıştı. Karısını, birbirinden farklı iki erkekle aldatan Sevda adlı bayan, birinci ve ikinci sevgilisini buluşturdu. Bunun üzerine Sevda'nın birinci sevgilisi, çıkan tartışmanın ardından ikinci sevgilisini öldürdü.

Programda cinayetin kimin yaptığını bildiğini söyleyen Sevda adlı bayan kocası Hasan'ın Medet'i öldürüğünü söyleyerek stüdyoda ve ekran başındaki herkesi şok etti.

POLİS CANLI YAYINI BASTI!!!

Sevda adlı bayanın itirafından önce dışarı çıkarılan Hasan adlı kişi, Sevda'nın "Medet'i Hasan öldürdü" açıklamasının ardından polis tarafından ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Cinayeti itiraf eden Sevda adlı kişiyide polis görgü tanığı olarak stüdyodan çıkartıp emniyete götürdü.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

CANLI YAYIN