Müge Anlı İle Tatlı Sert Ahmet Yeşildağ cinayeti

GİRİŞ TARİHİ:  28.11.2013, 13:14 GÜNCELLEME TARİHİ:  28 Kasım 2013 Perşembe, 13:14

atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, bugüne kadar birçok cinayeti çözüme kavuşturdu.

Bir süredir Ahmet Yeşildağın nasıl öldüğünü araştıran Müge Anlı, günlerdir programda adı geçen Sevilay Hanım'ı konuşturdu. Ahmet Yeşildağ cinayetini araştıran Müge Anlı, Sevilay Hanım'ın annesinden gelen mektubu okudu.

İşte o mektup;


"Programda araştırdığınız konu dışına çıkmanız bizleri şaşırtmaktadır. Zira araştırdığınız husus, Ahmet Yeşildağ'ın ölümü olup bu konunun dışına çıkıldığı aşıkardır. Programınızda aramda boşanma davası devam eden Yavuz ve gelini de telefonla bağlanmış ve aleyhimde konuşmuşlardır. Programda aleyhime yapılan iftiralar nedeniyle ilgili Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunacağım. Bu hususun hazırlığı içindeyim. 15 yıllık evlilik birlikteliğimin 12 yılı fiilen birlikte geçmiştir. Eşim Yavuz Devlet hastahanesi müdürü olarak görev yapmaktadır. Ben güya eşime ilaç vermişim, böyle bir olay kesinlikle vuku bulmamıştır. Zaten ilaç vererek zehirleyen bir kişi bu ilaçları orta yere atmaz. Kaldı ki eşim hastahane müdürü olup, ilaçların etken maddelerini de bilebilecek bir insandır. Bu tamamen çirkin bir iftiradır. Bizim Aksaray'da yaşadığımız ev benim yeğenime aittir. Yavuz'un ne bu evin alınmasın da ne de eşyaların alınmasında en ufacık bir katkısı bulunmamaktadır. Sadece televizyon ona aittir. Kendisi de evden ayrılırken bu televizyonu alıp götürmüştür. Yavuz'un eski eşi, biz evlenmeden önce teyzesinin oğlu ile kaçmıştır. Benim eski eşimde bir tecavüz olayına karıştığı için zaten boşanma davası açmıştım. Bizim yakınlaşmamız da bu vesile ile oldu. Önce arkadaşça başladığımız bu ilişki evlilikle birlikte nihayetlendi. Daha sonra eşinin 2 kişi ile daha beraber olduğunu öğrendim. Ben ev alındığında, "aptalmıyım senin çocuklarına miras bırakacağım?" demişim… Bu cümleme rağmen, kaç yıl daha beraber evli kalmış? Onurlu bir insan karşısındakinin bu cümlesi karşısında bu evliliği sürdürür mü?"

Programa telefonla bağlanan Sevilay Hanım, gelen sorular karşısında, psikolojim bozuldu ne diyeceğimi bile unuttum dedi. Sevilay Hanım, ' Keşke rahmetli Ahmet Yeşildağ 10 dakikalığına canlanabilse de bu konu hakkında konuşşa.' dedikten sonra telefonu Müge Anlı'nın yüzüne kapattı.
CANLI YAYIN