En Sevilen Kötü Adam

GİRİŞ TARİHİ:  03.12.2013, 10:46

Yurdaer Okur; “Savcı Turgut'a samimi kötü diyebiliriz”

KARADAYI'NIN SAVCI TURGUT'U seyirciyi her hafta ekrana bağlıyor

Karadayı'nın geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünde, öldü sanılan Savcı Turgut'un hayatta olması izleyenleri şaşırttı.
Yaptığı planlarla kötülükte sınır tanımayan, Mahir ile Feride arasındaki en büyük engel olan Savcı Turgut'un keskin zekası bir kez daha kendini gösterdi. Savcı Turgut'un yaşadığını gören izleyiciler, "Karadayı Turgutsuz olmaz cancağızım" diyerek sosyal medyada yorumda bulundular.
Savcı Turgut'u 2 sezondur büyük bir başarıyla canlandıran Yurdaer Okur, Turgut gibi kötü bir karakterin bu kadar çok sevilmesini şöyle yorumluyor: "Kötü adamlar sevilmez demek aslında bir ön yargı bence. Seyirci bir hikâyenin peşinden gidiyor. Hikayede iyi insanlar olduğu gibi kötüler de var; hayattaki gibi birbirlerini tamamlıyorlar aslında. Savcı Turgut'a gelince, bütün bu alengirli işlerin üstesinden gelmek için kıvrak, keskin bir zeka gerektiriyor. Turgut, amaca ulaşmak için her şey mubah diyenlerden. Şimdiki amacı ise hayatta kalmak. Eğer oynadığınız karakteri severseniz, bütün kötülüklerine rağmen seyirci de seviyor. Aranılan şey samimiyet aslında, Savcı Turgut'a da bu anlamda samimi kötü diyebiliriz. Bizim de sevdiğimiz kötü adamlar oldu, Erol Taş gibi, Hayati Hamzaoğlu gibi, Hüseyin Baradan gibi.. hepsini saygıyla anıyorum. Dünya sinemasındansa -Batman filminin Jokeri Heath Ledger ve Gary Oldman ilk aklıma gelenler. Beyaz siyahla daha beyaz değil midir zaten, siyah da beyazla daha siyah…"

Savcı Turgut'un geçtiğimiz bölümlerde arabasının uçurumdan düşerek patlaması izleyenleri şoke etmişti. Akıllara durgunluk veren bir plan yapan Savcı Turgut'un hayatta olduğu geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümle ortaya çıkmıştı.

SAVCI TURGUT SINIRI GEÇEBİLECEK Mİ?
Karadayı'nın sabırsızlıkla beklenen yeni bölümünde; Tahir Soylu adıyla yeni bir hüviyete kavuşan Savcı Turgut'un ülke sınırını nasıl geçeceği merak konusu oldu.
Yeni bölümde; Turgut'un ölmediğinden emin olan Mahir, Feride ve Yasin Turgut'u bir an önce bulup adalete teslim etmek isteyecek. Karadayı'da iz peşine düşen Mahir ve Feride'nin soluk soluğa geçen takip süreci yine milyonları ekrana bağlayacak.
CANLI YAYIN