Polat'ın kardeşini sahiplenen çok

GİRİŞ TARİHİ:  07.04.2014, 13:08

atv'nin sevilen dizisi 'Kurtlar Vadisi: Pusu'da 'Polat Alemdar'ın kardeşini oynayan Gaye Gürsel: "Polat'ın kardeşi, bizim de kardeşimizdir diyorlar"

Biray Dalkıran'ın yönettiği 'Meleklerin Mucizesi' filminde bir meleği canlandıran Gaye Gürsel, aynı zamanda 'Kurtlar Vadisi: Pusu' filminde de rol alıyor.

FİLM UMUT VERİYOR
'İşler Güçler' dizisindeki rolüyle tanınan Gürsel, 'Kurtlar Vadisi: Pusu' dizisinin popülaritesi sebebiyle dışarıda kendisine çok ilginç tepkiler geldiğini söyledi. Gürsel, "11 yıldır devam eden ve hâlâ reytinglerde birinci olan bir dizide rol almak beni çok mutlu ediyor. Dizinin çok sadık bir izleyicisi var ve benim oynadığım rolü gerçek hayattan biriymiş gibi karşılıyorlar. 'Polat'ın kardeşi, bizim de kardeşimizdir' diyorlar.'Polat'ın kız kardeşi olduğum için bana saygı duyuyorlar" dedi. Şanssızlık ve sıkıntılarla dolu bir yaşam süren adamın, yaşamına bir meleğin dahil olmasıyla değişen hayatını konu alan 'Meleklerin Mucizesi' filmi için Gürsel, "Her şeyin bittiğini sandığınız anda yeni bir kapının açılması durumu hep umut verir. Bu da öyle bir film. Umut verici bir filmde rol aldığım için çok mutluyum" diye konuştu. Kişisel olarak gelişim hikayelerini sevdiğini ifade eden güzel oyuncu, "Hayatta hiçbir şeyin tesadüf olduğuna inanmıyorum. Kötü bir şey yaşıyorsak bile sebebi var. Hayatıma giren tüm kötülere teşekkür ederim" dedi.
CANLI YAYIN