'Kara Para Aşk'ta heyecan dorukta

GİRİŞ TARİHİ:  14.04.2014, 09:38

Atv'de çarşamba akşamları yayınlanan, başrollerinde Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in rol aldığı 'Kara Para Aşk'ın sürükleyici hikayesi, her hafta milyonları ekran başına topluyor.

Dizinin yeni bölümünü sabırsızlıkla bekleyen seyirciler, zorla tutulduğu evden kaçmaya çalışan 'Nilüfer'in başarılı olup olamayacağını merakla bekliyor.

Denizerler'in yardımsever aile dostları 'Tayyar'ın aslında acımasız bir mafya babası olması, 'Tayyar'ın yeğeni olarak bilinen 'Metin'in aslında 'Tayyar'ın oğlu olduğu gerçeği ve 'Elif'in yakın arkadaşı 'Bahar'ın, sevgilisi 'Levent'i kullanarak kayıp elmaslara ulaşma planı karakterlerle ilgili önemli ipuçları veriyor.

'NİLÜFER' KAÇACAK MI?
Dizide 'Sibel'in annesi 'Fatma'nın 'Sibel'e ait farklı bir kimlikle, içinde yüklü miktarda para bulunan bir banka hesabından para çekmesi de dikkat çekiyor. Kendi halinde bir ev hanımı olan 'Fatma'nın bu oyunda rol sahibi olduğuna dair ipuçları da artıyor. 'Nilüfer kaçmayı başarabilecek mi?', 'Tayyar, Ömer'in polis olduğunu öğrenecek mi?' Bu soruların cevapları çarşamba akşamı yanıt bulacak.
CANLI YAYIN