İPEK TUZCUOĞLU; “ARTIK HİKAYE BAŞROL”

GİRİŞ TARİHİ:  03.07.2014, 10:53 GÜNCELLEME TARİHİ:  03 Temmuz 2014 Perşembe, 10:54

İpek Tuzcuoğlu, Orhan Kılıç, Gonca Sarıyıldız, Nevra Serezli gibi isimlerin rol aldığı yeni dizi “Diğer Yarım” izleyiciden tam not aldı.

İpek Tuzcuoğlu, Orhan Kılıç, Gonca Sarıyıldız, Nevra Serezli gibi isimlerin rol aldığı yeni dizi "Diğer Yarım" izleyiciden tam not aldı.
Meryem karakterini canlandıran İpek Tuzcuoğlu, "Senaryoyu okuduktan sonra çok beğendim. Hem hikaye hem senaryo güçlü ve başarılıydı. Doğal samimi ve içten yazıldığı belli bir işti. Hatta şaşırdım bile diyebilirim. Çünkü okuduğunuz bazı senaryolardan sonra pek te umutlu okumamaya başlıyorsunuz gelen projeleri. Hep söylediğim bir söz vardır "Günümüz dizilerinde başrol hikayedir artık..." Diğer Yarım'ın gücü de hikayesinde ve bu hikayeyi harika rejisiyle süsleyen Veli Çelik' tedir. Tüm oyuncu arkadaşlarımızla birlikte inandığımız, huzurla çalıştığımız ve NTC Medya tarafından çok emek verilen bir projenin parçaları olduk."dedi. Yönetmenliğini Veli Çelik'in yaptığı, senaryosunu ise Eda Tezcan, Gülbike Sonay Üte'nin yazdığı, aile ve mahalle yaşamı üzerine kurulmuş "DİĞER YARIM'' her Cuma atv'de!

CANLI YAYIN