En Çok İzlenen Yine O Oldu!

GİRİŞ TARİHİ:  02.12.2014, 10:51 GÜNCELLEME TARİHİ:  02 Ocak 2015 Cuma, 16:28

Karadayı, tüm kişilerde 7.22 izlenme oranı ve 17.63 izlenme payına ulaşarak en çok izlenen 100 program arasında birinci oldu.

Tüm Kişilerde En Çok İzlenen Yine O Oldu!

Karadayı, tüm kişilerde 7.22 izlenme oranı ve 17.63 izlenme payına ulaşarak en çok izlenen 100 program arasında birinci oldu.

Karadayı'nın son bölümünde Feride ile Mahir, aşklarını herkesten gizli yaşamaya devam etti.

Belgin konusunda kuşkuları iyice artan Feride, onunla görüşmek istediğini Vehbi'ye söyledi. Belgin ve Vehbi'yle buluşmaya giden Feride, büyük bir sürprizle karşılaştı ve şoke oldu.

Nail'in tehdidi karşısında zor durumda kalan rektör, Osman'dan savunma istedi. Kurulun alacağı karar ile Osman okuldan atıldı.

Haydar'ın mütahite saldırması Mahir'in planlarını bozdu. Handa yaşayan gecekonducular için bir çıkış yolu ararken olayın kontrolünden çıktığını anladı. Mahir, Belgin'den kabadayıların Haydar'ı öldürmeye karar verdiklerini ve bu işi kendilerinin halledeceğini öğrendi. Haydar'ı kaçmaya ikna etti ve pasaja sakladı. Haydar'ı öldürmek için görevlendirilen kişi, pasajda olduklarını öğrenip oraya gitti. Saklandıklara yere gelen Orhan'ı peşindeki adamlardan biri sanan Mahir, onu karanlıkta dövdü. Işığı açtığında dövdüğü kişinin kardeşi olduğunu gören Mahir, şoke oldu.

CANLI YAYIN