Kertenkele’ye Yeni Oyuncu…

GİRİŞ TARİHİ:  24.12.2014, 14:23

atv kanalında yayınlandığı ilk günden bu yana, hayran kitlesini her geçen gün artırarak, büyük bir beğeniyle seyredilen “Kertenkele” dizisi, oyuncu kadrosuna bir ünlü ismi daha dahil etti.

Başrollerini Timur Acar ve Sera Tokdemir'in paylaştıkları sevilen dizi Kertenkele'nin oyuncu kadrosuna 10. bölümden itibaren dâhil olan yakışıklı oyuncu Serkan Kuru, "Semih" karakterine hayat verecek.
Genç oyuncu dizide, Ekrem Bey'in eski bir aile dostunun yurt dışından Türkiye'ye yeni gelmiş oğlunu canlandırıyor. Zehra ile Kertenkele'nin arasını karıştıracak olan Semih, ilerleyen bölümlerdeki farklı sürprizleriyle, ekran başındaki seyircilere oldukça heyecanlı anlar yaşatacak.
Serkan Kuru, diziye dahil olmasıyla ilgili şunları söyledi: "Burada olmamın sebebi, rolü gerçekten çok sevmiş olmam. Canlandıracağım karakter, yönlülüğüyle "dişi" olan bir karakter. Yani beslenebilecek ve değişime açık bir karakter. Bu rolü canlandıracağım için, kendimi çok şanslı görüyorum. Kertenkele, şimdiye kadar çekilen bölümleri ve sürpriz doluluktaki içeriğinin etkisi ve güzelliğiyle seyircilerin büyük beğenisini toplamış bir yapım. Böyle muazzam bir oyuncu kadrosu olan güzel bir ekiple, harika bir projede olmaktan dolayı, çok mutluyum."
CANLI YAYIN