Halk Kahramanı Kertenkele

GİRİŞ TARİHİ:  25.12.2014, 11:27 GÜNCELLEME TARİHİ:  24 Mart 2016 Perşembe, 10:46

Yayınlandığı ilk günden bu yana beğeniyle seyredilen, konusu ve içeriğiyle büyük ses getiren Kertenkele karakteri, zamanımızın modern kahramanı olarak görülüyor.

Kısa bir sürede fenomen haline gelen Kertenkele için halk, "Başkalarının Superman'i, Örümcek Adam'ı varsa bizim de Kertenkelemiz var," diyor.
Her yerde büyük ilgiyle takip edilen ve sohbetlere konu olan "Kertenkele", başkalarının hayatını kurtarmak pahasına, kendi hayatını hiçe sayarak tehlikelere gözünü kırpmadan girmesiyle, hayatını başka canlar için tehlikeye atmaktan çekinmemesi sebebiyle halkın kahramanı haline geldi.
Tecrübeli ve profesyonel bir ekip tarafından oldukça titiz bir çalışmayla yayına hazırlanan dizi, verdiği mesajlarla, küçüklerden büyüklere kadar her yaştaki kişinin ilgisini çekiyor. Dizi, yer verdiği hicivler ve bilgilendirici mesajlarla kısa sürede izleyicilerin kalplerini fethetti.
Kertenkele, kimsenin yapamadığı, metrelerce yüksek yerlere kertenkele gibi çıkabilme yeteneği ve cesareti sayesinde, yangının içine girip küçük bir çocuğu yangından kurtarması ve inşaatın üstünden atlayarak intihar etmeye teşebbüs eden genç bir kızın hayatını kurtarması gibi aksiyon dolu sahneleriyle, kısa zamanda seyredenlerin halk kahramanı haline dönüştü.

CANLI YAYIN