TAKLİDİNİ YAPAN YARIŞMACI İLE KARŞI KARŞIYA

GİRİŞ TARİHİ:  22.01.2015, 10:34 GÜNCELLEME TARİHİ:  22 Ocak 2015 Perşembe, 12:29

Sunuculuğunu Behzat Uygur’un yaptığı, jüri koltuğunda Hande Ataizi, Nihat Doğan ve Burak Kut’un oturduğu programın ilk bölümü büyük ilgi görmüştü.

EN SEVDİĞİM 3 ŞARKI

Yeni hikayelerle Pazar akşamı atv'de…

Sunuculuğunu Behzat Uygur'un yaptığı, jüri koltuğunda Hande Ataizi, Nihat Doğan ve Burak Kut'un oturduğu programın ilk bölümü büyük ilgi görmüştü.
Zor hayatların hikayelerinin anlatıldığı programda bu hafta da kah eğlenceli kah duygulu dakikalar yaşanacak. Pazar akşamı yayınlanacak ikinci bölüm yarışmacılarının da birbirinden ilginç hikayeleri ekranda yer alacak.

Nihat Doğan'a Nihat Doğan taklidi…
Yarışmacı adaylarından biri jürinin gönlünü kazanmak için yeteneklerini ortaya dökerken, içlerinden biri Nihat Doğan'ın sevilen şarkılarından biri olan "Kırdın kalbimi"yi söylüyor. Nihat Doğan ise bu komplimanların kendisi için değil, aslında Özlem'in gözüne girmek için yapıldığını söylüyor. Nihat Doğan taklidi yapan yarışmacının Özlem'e karşı olan hal ve tutumu stüdyoda neşeli anlar yaşatacak.

Evlendi ama gelinliği ilk kez yarışmada giydi…
Eşine gelinlik giydirememekten ötürü içinde ukde kalan yarışmacının hüznü bir nebze de olsa stüdyo da giderilecek. Karşısında eşini gelinlikle gören yarışmacının sevinci herkesi duygulandıracak.
Jüri üyelerinin seçimlerini profesyonel müzik yorumlarıyla değil daha çok hisleriyle yaptığı En Sevdiğim 3 Şarkı Pazar akşamı atv ekranlarında.

CANLI YAYIN