KERTENKELE’DE SENARYOYU DEĞİŞTİREN SAHNE!

GİRİŞ TARİHİ:  12.03.2015, 17:43

Kertenkele’nin Cumartesi günü ekrana gelecek olan 20. bölümünün çekimlerinin yapıldığı Belgrad ormanında, gelinlikle koşan Sera Tokdemir’in sahnesi, heyecan dolu anların yaşanmasına sebep oldu.

Gelinlikle ormanda koşan Sera Tokdemir'in imdadına dizinin senaristleri yetişti. Sera Tokdemir'in, Timur Acar ile beraber, ormandaki kaçış sahnesinin çekimlerinde, gelinlikle koşan Tokdemir'in gelinliği ve duvağı dallara takılarak yırtıldı. Çekimlerin aksayıp yarım kalması üzerine, Kertenkele'nin senaristleri tarafından anında senaryo değişikliğine gidildi.

Yaklaşık bir aydır provaları süren ve özel olarak hazırlanan gelinliğin zarar görmesi dizi ekibini zor durumda bıraktı. Zor şartlar altında çekilen sahne, Sera Tokdemir'e büyük üzüntü yaşattı ancak, senaristler tarafından sürpriz bir sahne eklenerek dizinin çekimleri başarıyla tamamlanmış oldu.

Sera Tokdemir, "Hangi şartlarda olursa olsun, saflığı ve temizliği temsil eden bir gelinliğin yırtılıyor olması, insanı üzüyor. Ama her şeyde bir hayır var dedikleri bu olsa gerek. Senaristlerimiz bendeki bu üzüntüyü mutluluğa çevirdiler," diyerek düşüncelerini dile getirdi.

CANLI YAYIN