Set arasında sıcak dostluk

GİRİŞ TARİHİ:  06.05.2015, 11:13 GÜNCELLEME TARİHİ:  24 Mart 2016 Perşembe, 10:46

atv’nin büyük beğeniyle seyredilen “Kertenkele” adlı dizisi, ekranda olduğu kadar set arkasında da, renkli ve eğlenceli görüntülere sahne oluyor.

Kertenkele'nin Aile Ruhuna Sahip, Sevgi Dolu, Eğlenceli Ekibi: "Başarımızın sırrı, sevgi üzerine kurulu…"

"Kertenkele" dizisinde, birbirlerine sevgiyle bağlı olan bir ailenin yaşadıkları, eğlenceli ve keyifli bir dille anlatılıyor. Birbirlerine olan bağlılıklarını ve sevgi dolu duruşlarını her fırsatta birbirlerine gösteren oyuncular, set aralarında sıcak bir aile tablosu oluşturuyorlar.

Sera Tokdemir, Dilşad Şimşek, Eda Özerkan, Cem Emüler, Mehtap Bayri ve Şemsi İnkaya'nın birbirleriyle olan şakalaşmaları ve aralarındaki güçlü sevgi bağlarıyla set aralarında bile gerçek bir aile tablosu ortaya çıkıyor.

Aynı dizide yer almalarından dolayı mutluluk içinde bulunduklarını dile getiren oyuncular; "Biz, birbirimizden güç alıyoruz. Aile ruhuna sahip olmamız ve birbirimize karşı sonsuz güven içinde olmamız ise, beraberinde başarıyı getiriyor. Set arkasında olan ilişkilerimizin sevgiye dayalı olması, kamera önündeki sahnelere de yansıyor. Evlerine misafir olduğumuz seyircilerin de bu samimiyet ve içtenliği hissedip görüyor olması bize ayrıca büyük bir mutluluk veriyor. Set aralarında nasılsak, kamera önünde de aynıyız. Birbirimizle olan ilişkilerimizin temeli sevgi üzerine kurulu," diyerek duygularını ifade ettiler.

CANLI YAYIN