Kertenkele dizisine yeni katılan güzel oyuncu

GİRİŞ TARİHİ:  23.05.2015, 11:24 GÜNCELLEME TARİHİ:  24 Mart 2016 Perşembe, 10:30

atv kanalında, yayınlandığı ilk günden bu yana, hayran kitlesini her geçen gün arttırarak, büyük bir beğeniyle seyredilen “Kertenkele” dizisi, oyuncu kadrosuna bir yeni ünlü ismi daha ekledi.

Başrollerini Timur Acar ve Sera Tokdemir'in paylaştıkları sevilen dizi, Kertenkele'nin oyuncu kadrosuna dahil olan başarılı oyuncu Buket ASLAN, bundan böyle "Kertenkele" dizisinde "Yeliz" karakterine hayat verecek.

Başarılı oyuncu dizide, uzun bir süre önce fırtınalı bir aşk yaşadığı, fakat aradan geçen zamana rağmen yerine hiç kimseyi koyamadığı Kertenkele'nin eski sevgilisini canlandırıyor. Zehra ile Kertenkele'nin arasını karıştıracak olan Yeliz karakteri, ilerleyen bölümlerdeki farklı sürprizleriyle, ekran başındaki seyircilere oldukça heyecanlı anlar yaşatacak.

Küllenmiş olan aşkı alevlenen eski sevgiliyi canlandıracak olan Buket Aslan, kahkaha tufanının aralıksız devam edeceği dizide, yer aldığı sahneleri ve diyaloglarıyla tam bir eğlence fırtınası estirecek.

"Karakterle Aramızdaki En Belirgin Özellik Aşkımıza Sahip Çıkmamız"

Güzel oyuncu Buket Aslan, "Beni çok mutlu eden bir projede yer aldım" dediği Kertenkele dizisi ile ilgili düşüncelerini şu sözleriyle anlattı; "Birbirinden başarılı oyuncu kadrosu ve bir o kadar müthiş konusuyla herkes tarafından sevilen, böyle güzel bir projenin içinde olmayı diziyi ilk seyrettiğim günden beri istiyordum. Bundan dolayı, tarifi kelimelerle ifade edemeyeceğim kadar çok mutluyum. Dizide canlandırdığım karakterle o kadar çok ortak özelliğim var ki. Karakterde ilk dikkatimi çeken, ikimizde de en belirgin özellik olarak, aşkımıza sahip çıkmamız oldu. Bende canlandıracağım karakter gibi, hayatımda inandığım şeyin, sonuna kadar arkasında dururum. Aşkıma sahip çıkarım. Şayet inanıyorsam, aşkım için sonuna kadar kararlı ve ısrarcıyımdır."

CANLI YAYIN