Cem, 29 yıl sonra annesine kavuşacak mı?

GİRİŞ TARİHİ:  10.06.2015, 12:30

1986 yılında doğumevine terk edilen Cem'in hiç tanımadığı annesi bulundu

MÜGE ANLI ile TATLI SERT

1986 yılında doğumevine terk edilen Cem Akkuş'un annesi bulundu.
Sinop Boyabat'ta yaşayan Cem Akkuş, 1986 yılında Ankara'da dünyaya gelir. Anne ve babası boşandıktan sonra dünyaya gelen Cem Akkuş'a toplum ve aile baskısının korkusundan dolayı bakamayacağını düşünen annesi Sultan Karataş, Cem Akkuş'u hastanede bırakır. Hastanede terk edildiğini anlayan görevliler onu Valilik aracılığıyla çocuk esirgeme kurumuna gönderir ve Cem 3 aylıkken evlatlık olarak başka bir aileye verilir.

Evlatlık verilmesinin ardından 17 yıl geçtikten sonra ailesi, kendisine gerçekleri açıklayarak biyolojik anne ve babasının başkaları olduğunu ve onları bulmak için tüm destekleri sağlayacaklarını söyler. Bunun üzerine Cem Akkuş, "Gerçek ailemin bir başkası olduğunu duyunca içimde acaba annemi bulabilir miyim, ona kavuşabilir miyim umudu başladı bulmak için de sizden yardım almak istedim," diyerek dün (09 Haziran Salı) Müge Anlı ve ekibine başvurur.


Müge Anlı ve ekibi annesini bulmak için araştırmalara başlar. Bugün (10 Haziran Çarşamba) canlı yayına bağlanan telefon stüdyoda büyük bir sevinç kaynağı olur ve Cem'in kuzenleri telefonda, uzun zamandır onu aradıklarını fakat onun öldüğünü düşündüklerini söylerler. Annesine kavuşmak isteyen Cem Akkuş'a akrabaları, "Bizler sana kucak açmaya hazırız annenle konuşarak ikna edeceğiz ve kavuşmanıza yardımcı olacağız," sözünü veririler.

Annesine kavuşmak isteyen Cem Akkuş'un arzusu, 29 yıl sonra gerçekleşecek mi?



CANLI YAYIN