1500. bölümünü kutladı

GİRİŞ TARİHİ:  17.11.2015, 10:25

Müge Anlı İle Tatlı Sert 16 Kasım Pazartesi günü 1500’üncü bölümünü kutladı!

Yapımcılığını Mavi Klaket'in üstlendiği, gündüz kuşağında yayınlandığı ilk günden itibaren izleyicilerin gönlünde taht kuran, yayında olduğu sekiz yıldır televizyonculuğa farklı bir ivme kazandıran Müge Anlı ile Tatlı Sert, 16 Kasım Pazartesi günü 1500'üncü bölümünü seyircisi, ekibi ve atv yöneticileriyle kutladı.

Müge Anlı'ya 1500'üncü bölüm için hazırlanan, DNA Chef's Art Design imzalı özel tasarım pasta çok ilgi gördü. Üzerine ekran yerleştirilmiş olan pasta hem tasarım, hem lezzet açısından herkes tarafından çok beğenildi. Müge Anlı kutlamada kendisini yalnız bırakmayan atv yöneticilerine hazırlamış oldukları sürpriz için teşekkür etti ve "Biz büyük bir aileyiz ve bu ailede yer almaktan mutluluk duyuyorum," diyerek duygularını ifade etti.

Türk Televizyon tarihinin gündüz kuşağında tüm programlar arasında izleyicisinden aldığı büyük destekle en çok izlenme oranına sahip olan "Müge Anlı ile Tatlı Sert" halkın sorunlarının dile getirilmesinin ötesinde sorunların çözüldüğü bir mecra oldu. Aydınlattığı cinayet dosyalarıyla, bulduğu kayıplarla her gün bir mucizeye daha imza attı, bir olayı daha çözüme kavuşturdu. Birçok vakıf ve kuruluştan aldığı ödüllerle adından sıkça söz ettiren Müge Anlı, atv ekranlarında fark yaratmaya devam etti.

Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı cinayet dosyalarını, cinayete kurban giden kişilerin, tüm yaşamını açığa çıkartarak cinayetleri çözüme ulaştırmaya ve kayıpları bulmaya atv ekranlarında kaldığı yerden devam ediyor…

CANLI YAYIN