14 yaşındaki Kübra bulundu

GİRİŞ TARİHİ:  20.11.2015, 11:19
14 yaşındaki Kübra bulundu

125 gün önce kaçırılan Kübra Ayaz bulundu!

Nevşehir de yaşayan 14 yaşındaki Kübra Ayaz, 125 gün önce, Emrah Demirci (25) tarafından kaçırıldı. Kızını arayan acılı anne - baba beş ay boyunca 14 yaşında ki kızlarından hiçbir haber alamadı. Küçük kızının hayati tehlikesi olduğunu düşünen anne - baba bulunması için harekete geçti. Nevşehir'den İstanbul'a gelerek, canlı yayında Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi.

Kübra Ayaz'ı kaçıran Emrah Demirci'nin babası bu suçlama üzerine canlı yayına bağlandı. Oğlu'nun Kübra Ayaz'la birlikte olduğunu kabul etti fakat bu olayla bir ilgisi olmadığını dile getirdi. Emrah ve Kübra'nın kendi istekleriyle kaçtıklarını söyleyerek suçlamaları kabul etmedi. Kübra Ayaz'ın babası ise ellerinde kızını kaçırdıklarına dair görüntüler olduğunu iddia etti.

Canlı yayında yaşanan bu olay üzerine Konya Asayiş Müdürlüğü Emrah Demirci'yi arama çalışmalarına başladı. Kübra Ayaz'ın alıkonulduğu yeri bulan polis ekipleri baskın yaptı. 14 yaşındaki Kübra Ayaz'ı alıkonulduğu evden kurtararak ailesine kavuşturdu. Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor.

Haberin videosunu izlemek için tıklayın



CANLI YAYIN