Bir kayıp daha bulundu!

GİRİŞ TARİHİ:  02.12.2015, 12:41

39 gündür kayıp olan Suna Büber bulundu!

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT

Uşak'ın Banaz ilçesinde yaşayan 49 yaşında ki Suna Büber 25 Ekim'de kaybolmuştu.

Suna Büber (49) evli ve 6 çocuk sahibiydi. 25 Ekim Pazar günü eşi Sami Büber'e, çocuklarından birine verilen engelli ücretini almak için Banaz'a gideceğini, kendisinin gelmesine gerek olmadığını söyledi. Aradan saatler geçtikten sonra hala eve dönmeyen Suna Büber'i kızı ve eşi merak etmeye başladı fakat kendisine ulaşamadılar. Günlerce haber alamayan aile, yaşadıkları ilçede çıkan dedikodulardan, Suna Büber'in komşularına (bir dönem büyük kızıyla ilişkisi olan) Sinan Aydın'a kaçacağını söylediğini öğrendiler.

Annesinin hayatından endişe eden ve çıkan dedikoduların doğru olup olmadığını öğrenemeyen büyük kızı Münevver Büber dün (01 Aralık Çarşamba) canlı yayına gelerek Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi.

Yapılan ithamları kabul etmeyen Sinan Aydın bugün (02 Aralık Çarşamba) canlı yayına gelerek, Suna Büber ile bir münasebeti olmadığını sadece tanışıklığı olduğunu ileri sürdü ve suçlamaları kabul etmedi. Canlı yayında konuşulan bu olay sırasında programa bir telefon geldi. Arayan kişi Suna Büber'di. Kızına sağlığının gayet yerinde olduğunu, evinde yaşadığı huzursuzluklara daha fazla dayanamadığını bu yüzden kaçtığını ve bir daha geri dönmeyeceğini, eşini istemediğini söyledi.

Suna Büber'e yaşadığı yerde komşularına Sinan Aydın'la arasında bir ilişki olup olmadığına dair söylemlerde bulunduğu sorusu yöneltilince bunları kabul etti ve "Ben Sinan'a kaçacaktım ama Sinan ile kızımın arasında bir ilişki olduğunu bilmiyordum bu ilişkiden kızım bana bahsetmedi. Söylenenler doğru, komşularıma Sinan'la kaçacağımı ben söyledim" diyerek ekran başındakileri ve stüdyodakileri şoka uğrattı.
CANLI YAYIN