Sevinçli haber canlı yayında geldi

GİRİŞ TARİHİ:  03.12.2015, 11:55 GÜNCELLEME TARİHİ:  04 Aralık 2015 Cuma, 11:33

5 yıldır kayıp olan Gülcan Beyazet bulundu!

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT

Adapazarı'nda yaşayan Gülcan Beyazet, 5 yıl önce kaybolmuştu.

Gülcan Beyazet (35), evli ve 2 çocuk sahibiydi. Evliliğinde yaşadığı sorunlarından dolayı çocuklarıyla beraber annesinin yanına taşındı. Annesine eşinden şiddet gördüğünü, anlaşamadığını bu yüzden bir süre onunla yaşamak istemediğini söyledi. Kızına ve torunlarına kucak açan anne Fikriye Beyazet, onlarla yaşamaya başladı.

Bir süre sonra Gülcan Beyazet'e eşi tarafından boşanma davası açıldığını bildiren bir yazı geldi. Bu haber üzerine Gülcan Beyazet boşanma taraftarı olmadığını ve evliliğini bitirmeyeceğini söyledi. Eşi ise Gülcan Beyazet'in kendisini aldattığını ve evlilikleri süresince yabancı şahıslarla konuştuğunu bu sebeple evliliği daha fazla yürütemeyeceğini söyledi ve açtığı davayı kazanarak evliliklerini sonlandırdı. Gülcan Beyazet ise boşanma davasından sonra 5 yıl boyunca bir daha hiç kimse tarafından görülmedi ve kimse haber kendisinden haber alamadı. Kızını bulamayan gözü yaşlı anne 27 Kasım Cuma günü canlı yayına gelerek Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi.

03 Aralık Perşembe günü programın ilk dakikalarında gelen bir haberle Gülcan Beyazet'in yaşadığı öğrenildi. Sevinçli haber gözü yaşlı anneye ve ardında bıraktığı iki çocuğuna verildi.
CANLI YAYIN