Bir mucize daha gerçek oldu!

GİRİŞ TARİHİ:  28.12.2015, 12:17 GÜNCELLEME TARİHİ:  01 Ocak 2016 Cuma, 22:38

Hollanda’dan babası aramak için geldi, dakikalar içinde üç kardeşi bulundu…

MÜGE ANLI ile TATLI SERT

Christel Den Hoeat (47) eşiyle birlikte bugün (28 Aralık Pazartesi) Hollanda'dan İstanbul'a babası Ali Özdurmuş'u bulmak için geldi.

Christel Den Hoeat'ın babası Ali Özdurmuş, 1968 yılında Hollanda'da bir fabrikada çalışıyordu. O yıllarda Christel'in annesiyle tanıştı ve beraberlikleri başladı. Bu beraberlikten Christel Den Hoeat dünyaya geldi. Daha sonra Ali Özdurmuş'un Türkiye'de de evli olduğu öğrenildi. Bu durum üzerine Hollanda'da ki birlikteliğinde sorun yaşayan Ali Özdurmuş, Türkiye'ye geri döndü ve ara sıra Hollanda'ya gitmeye karar verdi. Ali Özdurmuş, ilerleyen zamanlarda onları Türkiye'ye getirmek istese de başarılı olmadı. Babasını en son 8 yaşındayken gören Christel, yıllar sonra babasını bulmak için Türkiye'ye gelerek, Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi.

Christel Den Hoeat'ın, Müge Anlı'ya babasının aslen Yozgatlı olduğu ve İzmir'de yaşadığı bilgisi verdikten kısa bir süre sonra, müjdeli haber geldi. Canlı yayına bağlanan Yıldız Özdemir, Christel'in kardeşi olduğunu ve kendilerinin de yıllardır kız kardeşlerini aradıklarını söyledi. Daha sonra ise abisi Sami Özdemir bağlandı ve kız kardeşlerini bulmak için Hollanda'ya gitmeye karar verdikleri anlattı. Dakikalar içinde tüm kardeşlerini bulan Christel şaşkınlık içersindeydi ve babasının hayatta olup olmadığını sordu. Hem mutluluğu, hem üzüntüyü aynı anda yaşayan Christel Den Hoeat babasının kalp krizi geçirerek hayata veda ettiğini öğrendi.
CANLI YAYIN