Dizi, yarışma, eğlence yılbaşında atv'de!

GİRİŞ TARİHİ:  30.12.2015, 09:59 GÜNCELLEME TARİHİ:  30 Aralık 2015 Çarşamba, 10:15

Yılbaşı akşamında, önce dizi sevenlere “Yeter”; çok özel yarışmacılarıyla Kim Milyoner Olmak İster; yeni yılın ilk saatlerinde Elin Oğlu yılbaşı özel bölümüyle atv ekranlarına geliyor.

20.00 Yeter – Yeni Dizi
22.20 Kim Milyoner Olmak İster Yılbaşı Özel
00.20 Elin Oğlu Yılbaşı Özel

Yeter (Yeni Dizi)

"Esaret mi cesaret mi?"
Yayın Tarihi : 31 Aralık Perşembe
Yayın Saati : 20.00
1.Bölüm: Henüz üniversite öğrencisiyken tanıştığı ünlü ve başarılı cerrah Yekta Harmanlı'yla evlenen Aylin; kısa sürede bu büyülü rüyadan uyanırken, kendini bir karabasanın ortasında bulur. Yaşadığı psikolojik şiddete daha fazla dayanamayacağını anladığında boşanmayı dener ama başaramaz. İkinci çocuğuna hamile kaldığında tek bir amacı vardır. Çocuklarıyla birlikte kocasından kaçmak… Bütün hayatını etkileyecek o büyük yalanı kocasına söylerken, sırrını paylaştığı yakınlarından biri ona ihanet etmeye hazırlanmaktadır.



Yeni Yılda Kim Milyoner Olmak İster?

Yayın günü : 31 Aralık 2015 / Perşembe
Yayın saati : 22.20
Selçuk Yöntem'in başarılı sunumuyla ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster, yılbaşına özel bir bölümle ekrana geliyor. Geçtiğimiz günlerde 500.bölüm kutlamalarını yapan Kim Milyoner Olmak İster, Yılbaşı Özel programında Milyoner Fenomen'lerini konuk ediyor. Kayseri'den çocukları yarışmayı kabul etmediği için gelip yarışan Emsal Tekir, yıllarca hayalini kurduğu evi yarışmadaki büyük cesaretiyle almayı başaran Cemal Güngör gibi yarışma tarihine geçen isimler Milyoner'in yılbaşı programında yer alacak. Yarışmacıların bir de yılbaşı sürprizi var; ödüller Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağışlanıyor.



Yeni Yılın İlk Programı "Elin Oğlu"


31 Aralık Perşembe gecesi, Saat 00.20'da yılbaşı gecesinde ünlü türkücü Mahmut Tuncer, halayın inceliklerini Elin Oğlu'na öğretirse! 2015'in en sevilen, en çok dinlenen şarkıcısı Merve Özbey ve dillere dolanan "Yaş Hikayesi" şarkısına kendinizi kaptırmaktan alıkoyamayacaksınız! "Olan Var Olmayan Var" albümüyle yeniden çıkış yapan Beyza Durmaz! Klarnet ustası Hüsnü Şenlendirici, bağlamada İsmail Tunçbilek, kanunda Aytaç Doğan. Taksim Trio müthiş ezgileriyle… Ve şarkılarını rock müziğin sertliği ve Karadeniz müziğinin asiliğiyle harmanlaştıran "Karadeniz'in Asi Çocukları Marsis"




atv'den herkese göre eğlence! Mutlu Yıllar Türkiye!
CANLI YAYIN