İki sevgili Antalya'da kaybolmuştu!

GİRİŞ TARİHİ:  08.01.2016, 12:40 GÜNCELLEME TARİHİ:  15 Ocak 2016 Cuma, 09:00

Ekrem Dallı ve Azeri sevgilisi ölü olarak bulundu…

33 yaşındaki Ekrem Dallı 22 Kasım 2015'te sevgilisiyle beraber kaybolmuştu. Antalya'nın Manavgat ilçesinde ailesiyle yaşayan Ekrem Dallı 22 Kasım'da işe gidiyorum diyerek evinden ayrıldı. Daha sonra ailesine iş yerinden bir telefon geldi ve Ekrem'in o gün işe gelmediğini ve kendisine ulaşamadıklarını söyledi. Bu haber üzerine ailesi oğullarını araştırmaya başladı ve hiç bilmedikleri bir gerçeği öğrendiler. Oğulları Ekrem'in, 44 yaşında ve 5 çocuğu olan Azeri kökenli Ayşe adında bir kadınla, beş aydır ilişki yaşadıklarını öğrendiler.

Ailenin araştırmalarına göre Ekrem ve sevgilisi Ayşe kayboldukları gün (22 Kasım) yanlarında Ayşe'nin yakın bir arkadaşıyla birlikte, Antalya'da alışveriş merkezinde buluştular. Burada tartışan çifti Ayşe'nin arkadaşı sorunlarını çözmeleri için yalnız bıraktı. Ekrem ve Ayşe de bulundukları AVM'den, Ekrem'in arabasına binerek uzaklaştılar. Ayşe'nin yakın arkadaşı durumlarını merak edip aradı. Bir sorunları kalmadığını ve Erkem'le bir yere gezmeye gittiklerini öğrendi. Daha sonra ise telefonlarına bir daha ulaşılamadı. Daha sonra Müge Anlı'da, Ekrem ve arkadaşının arandığını görünce bu bilgileri canlı yayında Müge Anlı ve Ekrem'in ailesiyle paylaştı.

Aylarca araştırma yapan Müge Anlı ve ekibine dün gece saat 00.30 sularında üzücü haber geldi. 22 Kasımdan itibaren aranan çift Manavgat'ta, Kordon caddesinin altında ki ırmak da ölü olarak bulundular. Oradan geçen bir vatandaş, tesadüf eseri ırmakta Azeri uyruklu Ayşe'nin cesedini gördü ve güvenlik güçlerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler uzun süren çalışmalar sonucunda bulunan cesedi çıkardılar ve cesedin Azeri uyruklu Ayşe'ye ait olduğunu tespit ettiler. Devam eden çalışmalar sonucunda aynı ırmak'ta, 400 metre ileride de Ekrem Dallı'nın cansız bedenini bularak Adli Tıp Kurumuna teslim ettiler. Kaçtıkları gün Ekrem Dallı'nın kendi şahsına ait olan kullandıkları arabanın hala bulunmamış olması ise kafalar da soru işareti bıraktı…



CANLI YAYIN